2777
2789
عنوان

امروز سند پورشه مو بنامم زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 5689 بازدید | 171 پست
من سالمم خیلی حالم خوبه توی ماشین بی ام و مشکی رنگم نشستم دارم میرم مدرسه آخه دبیر تاریخ هستم و مثل ...

آرزوی تو یه مشکلی داره اونم اینه که در طول تاریخ بشریت هیچ معلمی بی ام و نداشته  

جواب کنکورم اومده بدون اینکه بخونم دانشگاه فرهنگیان با بهترین رتبه قبول شدم الانم یه سر دارم میرم دیدن امام زمان 

از اونجا برگشتنی هم میشینم تو بنزم یه جعبه شیرینی میبرم برا خانواده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه اشکالی داره آدم آرزوهاش رو بنویسه؟🤔 من شنیدم بنویس تا برآورده بشه  خانم ها اینقدر سخت نگیرید زندگی رو

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن

وسط جنگل کنار یه دریاچه کمپ زدیم، صدای ترق ترق چوب هایی که دارن میسوزن میاد، حرارتش رو روی صورتم حس میکنم، چنتا سیب زمینی تو آتیشه، کم کم ستاره ها دارن سو سو میزنن تو آسمون ارغوانی غروب، یه شهاب سنگ رد شد، دخترم میگه مامان یه آرزو بکن، بهش میگم تو تنها آرزوی من بودی، میخنده، همسرم میاد کنارم میگه اگه سردته یه پتو بیارم برات، منم میگم خنکی هوا رو دوس دارم، فقط میخوام نفس بکشم، بوی چوب، خزه، آب دریاچه، خاک، آتیش و ... 

آرزوی تو یه مشکلی داره اونم اینه که در طول تاریخ بشریت هیچ معلمی بی ام و نداشته    

😂😂😂 نه دیگه اون ماشین هدیه سالگرد ازدواجمون هست که از علی جان هدیه گرفتم و آقامون کلی سوپرایزم کرده 🤭🤭😂😂😂

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن
وسط جنگل کنار یه دریاچه کمپ زدیم، صدای ترق ترق چوب هایی که دارن میسوزن میاد، حرارتش رو روی صورتم حس ...

استعداد نویسندگی زیادی دارید واقعا لذت بردم از متن زیباتون 😍😍♥️

دارم تصور میکنم من الان ۵۸ سالمه تحصیلاتم‌ رو ادامه دادم و استاد دانشگاه شدم و الان بازنشسته شدم،دوتا دختر خیلی خوشگل دارم که هر دو ازدواج کردن و دوتا گل پسر دارم که اوناهم ازدواج کردن

الان همگی دور هم جمع شدیم و بچه ها بگو و بخند میکنن و خوشحالن و شلوغ بازی میکنن

من و همسرم کنار هم نشستیم و ذوقشون میکنیم

ما یه خانواده خیلی گرم و خیلی شاد و خوشبخت و صمیمی هستیم و هممون عاشق همیم

بچه هام همگی سالم و مودب و بااخلاق هستن،افراد خانواده من همگی  خیلی موفق هستن و از نظر شغلی و اجتماعی به درجات خیلی بالایی رسیدن 

من و همسرم بهشون افتخار میکنیم و از داشتنشون خوشحالیم

ما پنج تا نوه ی خوشگل و باادب هم داریم و دورمون حسابی شلوغه

وااای خدا قند تو دلم آب شد واقعا وصف العیش نصف العیش  

گور بابای عشق بابا خودتو عشقه اول اخر زندگیت خودت باش زهرا یا زبی زهرا خوبه سلام میرسونه زبی خبر ن ...

اره بنظرم پیام بدیم بهتره 🤦🏻‍♀️

برای حاجت دلم دعاکنیدشایددعاتون درحقم مستجاب شد🌹