2777
2789
عنوان

نامزدم

698 بازدید | 22 پست

بچه ها من خیلی وقته نیاز دارم یکی درکم کنه کنارم باشه بلاخره به همدم نیاز دارم و نامزدم این روزا واقعا کار داره و سرش شلوغه میخام با یه لحنی بهش پیام بدم که امشب باهام حرف بزنه حالمو خوب کنه اما نمیدونم چی بهش پیام بدم چجوری بگم یجورایی غرورمم اجازه نمیده ازش بخام تمام وقتشو برام بذاره بنظرتون چ پیامی بدم که هم گله کنم ازش و هم خودش بخاد بهم زنگ بزنع و وقتشو امشب برای من بزاره نمیگم وقتشو نمیزاره اون کلا در همه حال هوامو داشته بدون اینکه من بگم اما امشب خودم یجوریم احساس میکنم باید کل شب باهاش حرف بزنم و آروم بشم اما یجورایی خجالت میکشم که رک بگم میشه کمکم کنین راهنماییم کنین ممنون میشم🥺

بابا این چه حرفیه نامزدته همین الان زنگ بزن بگو هوس کردم تا صبح بحرفیم تو دوران نامزدی صحبت کردن که شیرین تر تا خود صبح حرف بزنید باهم 

♡دوستان عزیز کارهای تایپ ساده و ورد رو با کمترین هزینه براتون انجام میدم ،انجام کار با برنامه spss،مدرس دروس روانشناسی و فلسفه منطق مقطع متوسطه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فهمیدی به منم بگو عین منی تو

لطفاً درخواست دوستی ندید،، اگه جواب تاپیکاتونو میدم بدونید از رو خیر خواهیه دیگه هر جور دوست دارید قضاوت کنید من اصراری ندارم ، شنونده باید عاقل باشه، برام دعا کنید مشکلم حل بشه

چرا خجالت یا غرور نمیدونم واقعا چ لزومی داره ک از همسرت خجالت بکشی یا غرور داشته باشی راحت و واضح بگو احتیاج دارم بهم توجه بیشتری کنی با بهم اهمیت بدی واقعا احتیاج دارم 

پروردگارا حمایت مستقیم تورا میخواهم❤پروردگارا حفاظت مستقیم تورا میخواهم ❤پروردگارا عشق تورا میخواهم❤هر نشانی جز نشان عشق را از وجودم پاک کن🌱❤🌸

خیلی راحت حرفت و بزن مثلا بگو دلم گرفته میشه باهم صحبت کنیم بهت نیاز دارم تو بلدی حال من و خوب کنی از این جور حرفا دیگه با لحن قشنگ بگو

خدایا حال دلم را تکانی بده.............

گوشی رو بردار و همینا رو بگو زنگم بزن نه پیام بگو میدونم که خیلی وقتا حواست بهم هست ولی الان خیلی دوست دارم که باهام حرف بزنی و کنارم باشی اولش گفتم یجوری بگم خودت متوجهش بشی ولی هرچی فکر کردم دیدم ما باید حرفامونو مستقیم بهم بزنیم چرا الان بهت نگم که نیاز دارم کنارم باشی

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.

آخی الهی

اما عزیزم اگر ایشون صبح باید سرکار برن بنظرم بهتره اینکار رو نکنی،میتونی امشب بگی خیلی دلم میخواد فردا حتما همدیگه رو ببینیم میخوام باهم حرف بزنیم و..بنظرم اینجوری هم از لحاظ ذهنی آماده شنیدن حرف هستن،هم میتونن برنامه ریزی کنن و با خیال راحت برات وقت خالی کنن نه با استرس و اعصاب خوردی و..

من خودم راستش این موارد برام مهمه،گفتم بگم شاید به درد شما هم بخوره

یه مدت بود ک همسرم زیر بار محبت و قربون صدقه و... نمیرفت دلیلشم فشار کاری و زندگی و یکنواختی دوران عقدمون بود من مثل تو شده بودم دلم میخواست بگم اما نمیگفتم غرورم نمیزاشت میدونی چرا؟ چون میدونستم اگه بگمم چیزی گیرم نمیاد انجام نمیده (البته اون زمانو میگم) ولی در مورد تو اگر اینجور نیست دلیلی نداره ک نگی