2777
2789
عنوان

خصوصیات اردبیلی ها

9402 بازدید | 44 پست

سلام یه خواستگار دارم اردبیلی هستن

خودم کورد هستم و سنتی آشنا شدیم

میشه درباره اخلاق و رفتارهایشان بگید

حساسیت ها و تعصب هاشون

تو رو خدا تعریف الکی نکنید واقعیت رو بگید 

مردهاشون چه اخلاق هایی دارن؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظر من که ی نسخه رو نمیشه واسه همه چید 

شما با خود شخص بیشتر اشنا شو 

اگه تو بحث بامن کم اوردی حس سوختن شدیدی میکنی،دنبال پماد سوختگی نروو!!به جاش میتونی بری تو تاپیکام تجسس کنی از اونجا یه چیز بدرد بخور دربیاری وبکوبونی تو صورتم😃 من ناراحت نمیشم😎ولی سوختگی تو درمان میشه👏                                                                 خدایاااااابیا و خدایی کن به من ی شوهر پولداروو خوشتیپوو مهربون ک صاحب تالار بشه عطا کن🤲❤اینکه صاحب تالار باشه برام خیلی مهمه�😌

چه کار اشتباهی میکنی... مگه خصوصیت آدما به شهرشونه؟  

زد اگر کسی در خانه ات ، دلدماست کرده بهانه ات.. همه جا گرفته نشانه ات، به چه حسرتی به چه حالتی..هر لحظه تو را سلام آقا.. دلتنگ رویت هستم تا همیشه
بنظر من که ی نسخه رو نمیشه واسه همه چید  شما با خود شخص بیشتر اشنا شو

پیچید منظورم بود😂

اگه تو بحث بامن کم اوردی حس سوختن شدیدی میکنی،دنبال پماد سوختگی نروو!!به جاش میتونی بری تو تاپیکام تجسس کنی از اونجا یه چیز بدرد بخور دربیاری وبکوبونی تو صورتم😃 من ناراحت نمیشم😎ولی سوختگی تو درمان میشه👏                                                                 خدایاااااابیا و خدایی کن به من ی شوهر پولداروو خوشتیپوو مهربون ک صاحب تالار بشه عطا کن🤲❤اینکه صاحب تالار باشه برام خیلی مهمه�😌

همه شهرا بدو خوب داره 

علی آقا دایی جناب اسطوره جان اردبیلی هستن 

ولی همه ک علی دایی نیستن 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

اون اردبیل شما کردی دور نیستین یه کم 

دور یا نزدیک خیلی برام مهم نیست من وابسته به خانواده ام نیستم

اخلاق و رفتارشون مهمه برام مثلا شنیدم اردبیلی ها دعوایی آن (قصد توهین ندارم) و یکبار هم دیدم که این آقا با کسی دعوا کردن

یا خانواده مذهبی هستن 

نمیدونم دو دلم

چقدر این تاپیکا زیاد شه الان ما بگیم بده تو میگی بده؟ اگه بگیم خوبه میگی خوبه؟ بابا طرف خودش جلوت ...

راست میگه خو همه جا آدم بد هست خوبم هست چه ربطی به شهرواینا داره؟

سه روز مونده به سال ۱۴۰۲امضامو عوض کردم,خدایا جز تو کسی رو نداریم پناهمون باش,تن سالم ودل خوش و جیب وکارت پرپول نصیب هممون کن,عزیزانمون وعلی الخصوص بچه هامون وخودمون رو از همه بلاها وبیماری هاحفظ کن,کانون خانواده هامون گرم باشه همیشه,اعتیاد وخیانت از زندگیامون دورباشه,وحالمون به بهترین حال دگرگون بشه,الهم عجل لولیک الفرج,الهم صل علی محمد وال محمد,الهی امین
چقدر این تاپیکا زیاد شه الان ما بگیم بده تو میگی بده؟ اگه بگیم خوبه میگی خوبه؟ بابا طرف خودش جلوت ...

اخه طرف تمام اخلاق هاش رو شاید نشون نده اگه نقش بازی کنه چی

خیلیا بعد ازدواج خود واقعی‌شان میشن

من میخوام کسایی که با این قوم وصلت کردن نظرشون رو بگن