2777
2789

لکه بینی داشتم با رنگ خیلی تیره ۵روز انروز حسم گفت برم ببی چک بخرم بزنم زدم درجا دوتادخط اومد رفتم دکتر ازمایش خون گرفت تو مطب گفت بارداری رفتم سونو واژینال هیچ جیز دیده نشد حتی ساک دوباره نوشت برم آزمایشگاه اونجاام دادم بتام بالادبود گفت مثبته مس چرا سونو واژینال نشون نداده یا خطه بی بی چک بیش از حد پرنگ بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربونت برم خب زود رفتي خواهر من بزار هفته ٨ برو دورت بگردم  كمي مطلب اينا بخوني ميفهمي الان سو ...

عزیزم بهتره شمام مطلب بخونی ...تو ۸ هفته قلب تشکیل میشه ...توی این هفته از بارداری ساک باید دیده شه با سونوی واژینال 

عزیزم بهتره شمام مطلب بخونی ...تو ۸ هفته قلب تشکیل میشه ...توی این هفته از بارداری ساک باید دیده شه ...

عزيزم من چهار دفعه باردار شدم و از رو تجربه گفتم گلم ساك همون اول تشكيل نميشه اول لانه گزيني ميشه و اين لكه اي ك ديدن واسه همين بوده

مامان سه تا كوچولو و يكي تو راهي

عزیزدلم فدات شم سقط گناهه و قتل محسوب میشه و باتوجه به سن جنین باید دیه پرداخت کنی

توکل کن به خدا و نگهش دار خدا هواتون رو داره

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم