2777
2789

دلم میخواد راحت شم از این همه کتابو مدرسه😑درسو دوست دارما ولی خیییلی سخت میگیرن معلمامون

بلد نیستم درست برنامه ریزی کنم خدایااا😫

از روز اول مهر معلما دارن امتحان میگیرن روزی دوتا سه تا 

این هفته هم کلیییی امتحان داریم از روز اول همه درسامو خوندم اما نمیدونم چرا حس میکنم ضعیفم تو درسا همه معلما راضین ازم ولی خودم نه

درسی رو که تو ۲۰ دقیقه میتونم  حفظ کنم حداقل دوساعت طول میکشه نمیدونم چرا😐خسته شدم دیگه از اول تابستون شروع کردم برای درسام موسسه هم میرم ولی حس میکنم از بچه های دیگه عقبم

از ادبیات هم متنفرم حتی ریاضی و شیمی رو ترجیح میدم بهش 

معلم ادبیاتمون اصلاا خوب نبود از پایه ادبیاتم خرابه

حتی معلم موسسه هم خوب درس نمیده 

هی آرزو میکنم کاش باهوش تر بودم😫

شدیدا به مشاور احتیاج دارم ولی هنوز جای خوب پیدا نکردم

خدا یه صبری هم به دانش آموزا بده چند مدت دیگه ماهم شهید درسا میشیم🥲

بنظرم وقتتو این جا نذار 

بجاش بیشتر درس بخون 

اینجا خبری نیست که به درد تو بخوره

همگی رهگذر هستیم /به کسی کینه نگیرید /دل بی کینه قشنگ است /به همه مهر بورزید/به خدا مهر قشنگ است

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این درس خوندن آنلاین باعث شده پشت بچه ها باد خورده الان دیگه درس خوندن زیاد اذیتشون میکنه.

بهرحال یه هدفی دارید یه سری از پله های رسیدن بهش تحمل درسه.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.

عزیزم همه تو دبیرستان همینن

من خودم انقد استرس داشتم مداااام تو ذهنم با شاگرد زرنگای کلاس دعوا داشتم 

سناریو میساختم که اگه مثلا اونا فوق فوقش ۱۲ ساعت میخونن من باید ۳ ساعت کمتر بخوابم ۵ ساعت ازونا بیشتر بخونم😂😂😂😂

بعد کنکور تازه فهمیدم ک اونا تهه تهش روزی ۷ ساعت میخوندن و در کل شاید ۵ ساعت مفید 

من خودم روزانه متوسط۱۲ تا ۱۵ ساعت میخوندم

حداقل ۱۰ ساعت مفید 

در کل این حسا عادیه 

سعی کن بدون اضطراب ب درسات برسی 

امروز                                                                     گفتی خدایا شکرت رفیق ؟ :)
تابستون دوماهشو استراحت میکردی از شهریور شروع میکردی  مگه رباطی

کلاس نهمم از تیر شروع کردم میترسیدم امسال نمونه دولتی نیارم

مدرسمون هم ظهرانه هست ساعت ۶ میرسم خونه خسته و کوفته میشینم پای درس حتی پنجشنبه و جمعه هم کلاس دارم هیچ استراحتی هم ندارم زیاد هم سر گوشی نمیام انگار مغزم داره منفجر میسه😬

این درس خوندن آنلاین باعث شده پشت بچه ها باد خورده الان دیگه درس خوندن زیاد اذیتشون میکنه. بهرحال ی ...

بخدا الان از هفتم هشتم هیچی نمیفهمم😐

آبجیم میگه اینو برام توضیح بده (هفتمه)میگم مگه ما اینارو هم داشتیم؟!😂

بخدا الان از هفتم هشتم هیچی نمیفهمم😐 آبجیم میگه اینو برام توضیح بده (هفتمه)میگم مگه ما اینارو هم د ...

بیخیال خوب ما هم یادمون رفته.

این چیزا مهم نیست.

یه حافظه موقته که همون موقع یادت میمونه

یه حافظه اصلیه که چیزایی که خوندی اونجا بایگانی میشه یه بار دوباره نگاه بهشون کنی یادت میاد.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.
کلاس نهمم از تیر شروع کردم میترسیدم امسال نمونه دولتی نیارم مدرسمون هم ظهرانه هست ساعت ۶ میرسم خونه ...

ازاین سابت برو بیرون  تو کلاسهات تخفیف بده ،ماکه نمونه دولتی نرفتیم دانشگاه وسر کار نرفتیم ؟من خودم معلمم دخترم مدرسه عادی دبیرستان میره اینهمه استرس درآینده اذیتت میکنه

همش میگم خدایا مکه من چه گناهی کردم باید انقد اذیت بشم😪

مامان بابای بقیه دبیر و دکتر مهندسن براشون درسو توضیح میدن  منم نه مامانم درست تحصیل کرده نه بابام هرچی دارم از خودم دارم