2777
2789
عنوان

اسباب بازی

37 بازدید | 7 پست

سلام دوستان 

من ی خواهر دارم 9سالشه 

همیشه علاقه داره عروسک و اسباب بازی داشته باشه 

ولی مادرم معتقده نباید برای اسباب بازی پول بدیم چون بدرد نمیخوره 

یعنی کسی هست با نظر مامانم موافق باشه 

بده دختره 9سالشه عروسک دوست داشته باشه 

داره گریه میکنه دلم براش میسوزه من گفتم ب عنوان تشویقی برای درس خوندن بگیرم براش ولی مادرم سخت مخاله خیلی شدید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بازی واسه بچه یعنی کل زندگی مگه میشه بازی نکنه اسباب بازی نداشته باشه

من زیاد میگیرم  هم اسباب بازی هم کتاب ۲۶ ماهشه بچه م

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒  با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻                                                                   https://harfeto.timefriend.net/16659465436185

منم مخالفم داداشتم اسباب بازی بخره . چون جا نداریم و واقعا تو شرایطی که خط فقر ۱۸ ملیونه هزیته گزافه . اگه واقعا هیچی نداره که مطمئنم داره اونموقع تشویقی بخرید نه ساله کوچولو نیس کا اخه😶😐 من خودم خیلیییییی داشتم الان بدردم نمیخوره اونموقعم زیلد بازی نمیکردم دلم نمیکمد

منم مخالفم داداشتم اسباب بازی بخره . چون جا نداریم و واقعا تو شرایطی که خط فقر ۱۸ ملیونه هزیته گزافه ...

احه من فک میکنم چون تا حالا مادرم براش چیزی نخریدع 

الان عقده شده براش میخواد 

احه من فک میکنم چون تا حالا مادرم براش چیزی نخریدع  الان عقده شده براش میخواد

یعنی هیچی ندارع؟باور کنم ؟ غیرممکنه . والا ما وصع مالیمون خوب نبود الانم نیس ولی کلی عروسک دارم . البته راس میگی منم عقده سک سک و اون اسباب بازیه بود صدا میداد تق تق دوتا توپ کوچیک داشت با یه نخ اونو دارم . ولی خب تشویقی بخرید اگه نداره