2777
2789
عنوان

دوستای کنکوری و موفق شده های کنکور

1730 بازدید | 124 پست

سلام دوستان

من پشت کنکوریم .بچه ی درسخونی هم بودم از اول و درسم هم خیییلی برام مهم بود ولی یه مدت به خاطر حال بد روحی حسابی افت کردم و ول شد درسم.میخوام امسال نتیجه بگیرم چه کار کنم به نظرتون فقط 8 ماه مونده و فکر کنم دیر شده باشه برای هدفم💔😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۸ ماه برای قبول شدن تو هر رشته ای (هر دانشگاهی شاید نه)

کاملا کافیه

یه مشاور خوب بگیر خیلی کمکت میکنه

🌙eccedentesiast                                                                                                                   
۸ ماه کاملا اوکیه برای موفقیت  پیوسته رو ب جلو گام بردار ❤

ترمیم معدلم دارم

هی میام شروع کنم ولی میبینم تا الان دست و پا شکسته خوندم رابطم با مشاورمم خوب نیست و زندگیمم به این کنکور کوفتی بستس

ترمیم معدلم دارم هی میام شروع کنم ولی میبینم تا الان دست و پا شکسته خوندم رابطم با مشاورمم خوب نیست ...

ترمیم معدل رو دی انجام بده

تمرکز اصلیت رو بزار روی کنکور تیر 

دنبال بهانه نباش و سخت تلاش کن ❤🌱

خودم هم کنکوریم میدونم سخته ولی شدنیه.

اصلا نامید نشو تلاشتو بکن و به خدا توکل کن هدفت چ رشته ایه؟

نخندین بهم ولی دندان پزشکی شهر خودم

یا اگه نشد حداقل رشته ای بتونم بیارم که اینده ی شغلی داشته باشه

۸ ماه برای قبول شدن تو هر رشته ای (هر دانشگاهی شاید نه) کاملا کافیه یه مشاور خوب بگیر خیلی کمکت می ...

مشاور که دارم 

هدفم هم دانشگاه اراکه که اونم به خاطر بین المللی بودنش خیلی گنده شده جدیدا

مشاورمم میگه بخونین شاید دری به تخته خورد و قبول شدین

ترمیم معدل رو دی انجام بده تمرکز اصلیت رو بزار روی کنکور تیر  دنبال بهانه نباش و سخت تلاش کن ...

ترمیمو خرداد گذاشته مشاورم

موفق باشی عزیزم چه رشته ای هستی؟