2777
2789
عنوان

سن مناسب برای بارداری

181 بازدید | 13 پست

خانما من 28ونیم سالمه

الان یکسال و نه ماهه از عروسیم میگذره(ما رسم باردار شدن توی عقد نداریم برا همین از عروسی ببعد حساب کردم)

با همسرم یکسری مشکلات داریم که به نظرم اساسی نیستن

و اینکه الان مشغول درس خوندن هستم قبلا دانشگاه رفتم الان میخوام دوباره کنکور شرکت کنم

اینارو گفتم موقعیت کلی دستتون بیاد 

الان ب نظرتون با توجه به اینکه همسرم هیچ علاقه ای به بچه دار شدن نداره و اصلا نمیذاره منم حرف بزنم راجبش، دیر نیست برا بارداری؟(همسرم دوست داره من درس بخونم)

همسرم از من کوچیکتره و اینکه با وجود شغل دولتی و آزاد درامدش کفاف زندگیمون رو نمیده من میترسم از مخارج بچه و اینکه نتونیم درست حسابی ساپورتش کنیم

بنظرم زمان مناسب بارداریه وقتیه که پدر و مادر از لحاظ روحی امادگی پرورش بچه رو داشته باشن و از نظر مالی هم تامین باشن

من یک ولد از طایفه ای غرق کثافت!یا کل نژادم همگی اهل عبادت.من اهل جنون اهل نماز اهل نجابت.هر طور که باشم به کسی یا احدی چه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در هر صورت شما باید با همسرتون به توافق برسین.حالا ما هرچی هم بگیم.

نظر من اینه درس رو‌میشه دیرتر خوند کم کم خوند دیرتر تموم کرد و ...ولی  واسه بچه دار شدن دیر بشه نمیشه کاری کرد.

البته سن شما اصلا دیر نیست من خودم یک سال بزرگترم و درس میخونم و بچه هم ندارم😁

بسم الله الرحمن الرحیم
ولی بنظرم دیر بشه زیاد خوب نیس من ک خودم نهایتش ۲۴ سالگی بچه میارم

هه فکرمیکنی دست خود ادمه

منم ۲۴سالگی میخواستم

الان ۲۵سالمه هنوز نشده

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم
طول میکشه عزیزم 

اره گلم اگه میخوای اقدام کن

چون بگیر نگیر داره

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم