2777
2789
عنوان

بغلی شدن نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 4087 بازدید | 57 پست
وقتی پسرم خوابش میاد اگر راه نبرمش خیلی گریه میکنه .با وجود اینکه بغلش می کنم و براش لا لایی می خونم ، ولی میخواد حتما راش ببرم . یه بار راش نبردم فقط بغلش کردم و نوازش و لالایی .... اما 50دقیقه بی وقفه گریه کرد اخر من تسلیم شدم .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

در نهایت وقتی موفق شی پسرت رو به خواب در تختش عادت بدی قدم بعدی آینه که کم کم از میزان راه بردن کم کنی و وقتی هنوز بیداره بذاریس تو جاش .کنار باشی و براش لالایی یکی .ممکنه اوایل کلی طول بکشه تا بخوابه. .ممکنه بازی کنه با عروسک مورد علاقه تو تختش یا غلت برنهم و تو هم کنار تختش هستی ولی مستقیم باهاش حرف نمی زنی اتاق رک تاریک کن و لالایی بکو اگه گریه کرد بهش لگو وقت خوابه میرم مامان اینجاست ولی به مرور زودتر می خوابه
پس خلاصه شد:
1-تعریف روتین مرتب و ثابت برای خواب
2-جدا کردن محل خواب کوچولو از خودتان از طریق عادت دادنش به تختش
3-کم کردن از میزان راه بردن برای خواب به مرور و در نهایت گم
گذاشتن تو تخت وقتی هنوز بیداره
یادت باشه بچه باید تو سن 6 ماهگی 3 تا خواب نیمروزی در مجموع حدود 3 ساعت داشته باشه
مثلا اگه 8 صبح پا میشه 10 بخواه تا 11 حدودا بعد2 بخوابه تا 3 و 6 بخوابه تا 7
آخه برای خوابوندنش باید دست کم نیم ساعت راه ببرمش فرض کنید ساعت 2-3شب بیدار میشه باید راش ببرم حالا ...

عزیز جان سلام، خواستم بدونم بچه تون بغلی بود کاری کردید ک از سرش بیفته این عادت؟ 

یا اینکه خود ب خود اوکی شد؟ 

اگه اینطوره از چه سنی خودش خوابید؟ 

من یه دختر 10 ماهه بغلی دارم نیمه شبا چند بار بیدار میشه و من همش باید راه ببرمش 

میخوام عادتشو ترک. بدم خیلی خسته میشم.. 

عزیز جان سلام، خواستم بدونم بچه تون بغلی بود کاری کردید ک از سرش بیفته این عادت؟  یا اینکه خود ...

وای چه خاطرات سختی برام زنده شد

تجربه من این شد که نباید زیاد به گریه الکی بچه اهمیت داد 

خب یه مدت هم گریه بکنه اشکالی نداره 

کم عادتش بدید 

مثلا 5دقیقه راه ببریدش و بعد بشینید و بچه رو پاتون بذارید. کم کم عادت می کنه و دیگه فقط بذارید روی پا تکون بدید 

سر بچه دوم تجربه شد برام و همش میذاشتمش روی پا یا داخل گهواره