2777
2789
عزیییزم ممنون ارامشتو حفظ کن بلاخره افسر قبولت میکنه تا کی میخواد ردت کنه مگه با دقت و حوصله انجام ب ...

ممنونم عزیزم اره همش ذهنم درگیره گواهینامست

اگه شنبه قبول بشم میام تو سایت جشن میگیرم🥲😁

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه‌ عزیزم به نداده سوالای که من خونده بودم اصلا تو امتحان نیومده بود

ب ما دادن من اصلا کتابو نخوندم اونارو خوندم فکر کنم ده تا فایل بود همشو خواندم قبول شدم انشالله قبول میشی اینبار

👨‍👩‍👦
بار چندمته عزیزم؟ من دست فرمونم خوبه دفعه پیش سر نزدن راهنما و چک نکردن آینه رد شدم همچنین خاموش می ...

بار هفتم 

نه من اینا رو مشکل ندارم سر اجازه نگرفتن از افسر

و توقف پشت چراغ چشمک زن قرمز

و عدم استفاده از عینک حین رانندگی افتادم

منم همه رو یادم میمونه همه رو خیلییی خوب بلدم فقط دوبل ک. شانس من دوبارم فقط ازم دوبل خواست

دوبل که مسخرست من همسرم ده سال بیشتره که رانندست گاهی پیش میاد که دوبلش رو خراب میکنه باز از پارک میاد بیرون صافش میکنه ولی اینا فقط یکبار به تو احازه میدن

دوبل که مسخرست من همسرم ده سال بیشتره که رانندست گاهی پیش میاد که دوبلش رو خراب میکنه باز از پارک می ...

اره واقعن من امروز اینقدر موندیم بیرون تو سرما بدنم یخ زد پاهام از شدت سرما می‌لرزید فکر میکرد استرس دارم  گفتم دوساعت موندیم توسرما 😂 سردمه 

👨‍👩‍👦