2777
2789
عنوان

خیلی از مادرم دور شدم

246 بازدید | 15 پست

سلام دوستان من 

من یه بردار خیلی کوچولو دارم که تفاوت سنی زیادی داریم

حدودا دوساله (از وقتی که بردارم بدنیا اومده)که خیلی دنیای منو و مادرم از هم دور شده

قبلش خیلی اوکی بودیم باهام صمیمی ترین دوستم مامانم بود هیچ راز  پنهانی باهم نداشتیم انقدر که مامانم جای به دوست خیلی صمیمی رو برام تو خونه پر کرده بود

ولی از اون وقت تا حالا رفته رفته رابطه مون بد سده 

مادرم بی حوصله سده رفتاراش تند شده  

تا هفت هست ماه اول بهش حق میدادم 

میگفتم اثرات افسردگی بعد زایمانه با ماه های آخر برداریه استرس داره طبیعیه

ولی الان دیگه نه 

از هر دری وارد سدم که بهش نزدیک بشم ولی همیشه خدا حرفامون به دعوا ختم میشه 

من آدم خونگرمیم با همه خیلی گرم و خوب برخورد میکنم دوستای خوب زیادی دارم 

دوستای صمیمی ای هم دارم 

ولی همیشه حرفامون درمحدوه درس و تفریحیات و….ست 

فقط مامانم بود که میتونستم درمورد خودم حرف های دلم غم هام شادی هام باهاش حرف بزنم 

ولی الان……

خیلی تنهام 

تنها ترینم 

دارن از غصه میترکم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😕😕✋✋منم دارم شرایط ترو کمکم پشت سر میزارم از  ماه های آخر بارداریش فهمیدم ک دارم براش کم رنگ میشم الان داداشم تقریباً یک ماه و نیمش هس خیلی اونو بیشتر دوس داره هر روز داره از من بیشتر فاصله میگیره من هیچ وقت نبود ک احساس کمبود کنم ولی الان هم پول ت جیبیم کم کرده هم پرو شده درکل می‌دونم خیلی بیشتر از من دوسش دارم مطمئن اممم

😕😕✋✋منم دارم شرایط ترو کمکم پشت سر میزارم از  ماه های آخر بارداریش فهمیدم ک دارم براش کم رنگ ...

نه ببین من اصلا همچین حسی رو ندارم 

از اینکه میبینم بهش محبت میکنم بیشتر خوشحال میشم 

برادر کوچولوم تیکه ای از وجودمه 

در موقع خودش پدر مادرم به من هم خیلی محبت کردن

ولی این رفتار مادرم اصلا برام قابل تحمل نیست 

مخصوصا الان خیلی نزدیک به کنمور شدم هر روزم پر تنشه نمیتونم خوب درس بخونم

نه ببین من اصلا همچین حسی رو ندارم  از اینکه میبینم بهش محبت میکنم بیشتر خوشحال میشم  بر ...

😂 ولی من خیلی دوس داداشم دارما ولی حسودیم میشه بهشششش😕✋ چون از وقتی دنیا اومده تک تک آرزو های منو و داره ب فنا میده