2777
2789

سلام خانوما..من با خانواده شوهرم تو یه حیاط زندگی میکنیم 😔موقع ساختن خونه شوهرمم هزینه کرده هفت ساله عروسی کردم مادرشوهرم خیلی حال ب حولیه دوست داشته باشه سلام میگیره نداشته باشه نمیگیره همیشه سرده هیچوقت محبت نداشته خیلی در حقم بدی کرده الآنم حرف نمی‌زنیم تو یه حیاط خیلی سخته جمعیتی هستن مدام در حال سر صدا ارامشو بهم زدن ب شوهرم ک پسرشونه محبت ندارن خیلی غرور دارن خیلیییییییییی من 23سالمه الآنم قهریم چجوری رفتار کنم ک بفهمه کاراش بده ..از هیچکس هم حرف شنوی نداره

تعداد رای : 3
نظرسنجی
1
1
33%
2
0
0%
3
2
66%

این ادم درست بشو نیست

میخواس بشه تا حالا شده بود 

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این ادم درست بشو نیست میخواس بشه تا حالا شده بود 

😔😔😔مدام تو خونم اگر دربیام بیرون میخاد همش بیاد تیکه بندازه بد رفتاری کنه بخاطر این کارا اصلن نمیتونم دربیام تو حیاط کاش بفهمه منم بخاطر پسرش اینجا زندگی میکنم😔

😔😔😔مدام تو خونم اگر دربیام بیرون میخاد همش بیاد تیکه بندازه بد رفتاری کنه بخاطر این کارا اصلن نمی ...

نمیشه دیوار بکشین برا حیاط خودتون؟؟ هر چقدرم کوچیک بشه به نظرم بازم می ارزه

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
نمیشه دیوار بکشین برا حیاط خودتون؟؟ هر چقدرم کوچیک بشه به نظرم بازم می ارزه

من میگم اصلن یه راه باشه فقط بتونم رد بشم میگ اصلننننننننن حرفشم نزنید حیاط منو خراب میکنید نمی‌دونم یکی در بزنه من دیگ نمیشنوم میگ خونه تنها مال تو نیست مال بچه های دیگ هم هست ..بهش گفتم اگر از روز اول دیوار میکشیدی احترامات سر جاش بود انقد رو ب رو باز نمیشد ..اول برام مهم بود ..درسته دیوار میشد خیلی خوب بود ..ولی دیگ مهم نیست برام فقط دست از کارای کثیفش برداره 😔😔😔

من میگم اصلن یه راه باشه فقط بتونم رد بشم میگ اصلننننننننن حرفشم نزنید حیاط منو خراب میکنید نمی‌دونم ...

امیدوارم شوهرت خودش بگه بیا از اینجا بریم یه خونه خریدم 

امیدوارم شوهرت خودش بگه بیا از اینجا بریم یه خونه خریدم 

ینی من اون روزو میبینم؟بااین اوضاع اقتصادی دیگ هیچ امیدی ندارم 😔من اصلن کینه ای نیستم خداشاهده ولی از اینجا برم دیگ پشت سرمم نگاه نمیکنم ..حامله بودم زیر پنجره اومد نفرین میکرد صداشو شنیدم با چشم گریون رفتم پیش خواهرش. گفتم از خدا خواستم فقط عمری بده رنج و عذاب بچه های دیگشو ببینم دخترش الان تو طلاقه اون یکی هم دست پاشکسته میاد خونش دامادش آدم حساب نمیکنه نمی‌دونم چرااین همه اتفاقات رو میبینه ولی توبه نمیکنه

ینی من اون روزو میبینم؟بااین اوضاع اقتصادی دیگ هیچ امیدی ندارم 😔من اصلن کینه ای نیستم خداشاهده ولی ...

اینا هیچی براشون مهم نیست 

خدا به دلت ارامش بده