2777
2789
عنوان

مشکل در خواباندن نوزاد هشت ماهه

160 بازدید | 9 پست

سلام دوستان من بنا به شرایطی که از ابتدای تولد دخترم داشته ام دخترم به خوابیدن زیر سینه وابسته شده اطرافیان و به خصوص همسرم هم تا گریه میکنه و نمیخوابه میگن بهش شیر بده بخوابه در صورتی که گاهی این شیر خوردن زیاد باعث دل دردش میشه اما چون میخوان لحظه ای آروم شه میگن اذیتش نکنم حالا سوالی که من از شما عزیزان دارم اینکه آیا دخترم تو دو سالگی راحت این عادت رو ترک میکنه ؟ کسی هست شرایط مشابهی رو تجربه کرده باشه 

چه حرفها که درونم نگفته  میماند...                                          خوشا به حال شماها که شاعری بلدید..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم راحت ترک نمیکنه.‌‌من الان درگیرم...

رو پا بزاربخوابه

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            
بچه هشت ماهه ک نوزاد نیس

میدونه بالای شش ماه کودک محسوب میشن اما به نظر من هنوز نوزاده  

چه حرفها که درونم نگفته  میماند...                                          خوشا به حال شماها که شاعری بلدید..
نه عزیزم راحت ترک نمیکنه.‌‌من الان درگیرم... رو پا بزاربخوابه

رو پا اصلا واینمیسته بیشتر گریه میکنه 

پسر منم شبا شیر میخورد تا بخوابه راحتم از شیر گرفتمش

خداروشکر انشالله سلامت باشین 

دختر منم اینجوری بود زیر سینه میخوابید 

از ۲۲ ماهگی شیرشو کم کردم فقط موقع خواب میخورد ۲۳ ماهگی هم از شیر موقع خواب گرفتمش چهار روز اینا همش بهونه گرف خوابش میومد اما راضی نمیشد داخل تاب یا روی پاهام بخوابه دیگه اونقدر میموند ساعت ۵ اینا بیهوش میشد ، ی ماهی هم کارتون میدید تا خوابش ببره الان عادت کرده ب تاب میزارم روش پنج دقیقه ای میخوابه بعد میزارم تو تختش 

دختر منم اینجوری بود زیر سینه میخوابید  از ۲۲ ماهگی شیرشو کم کردم فقط موقع خواب میخورد ۲۳ ماهگ ...

خب پس انشالله منم بتونم همون موقع ترکش بدم چون الان واقعا هیچکس باهام همراهی نمیکنه که این عادت رو ترک بدم از طرفی هم ذهنم خیلی درگیر موقعی هست که بخواد ترک کنه 

مرسی از عزیزانی که نظر دادن 🌻

اگه بازم کسی تجربه ای در این زمینه داشت خوشحال میشم به اشتراک بذاره