2777
2789

سلام وقت بخیر

خانوما محترم من 23سالم چهار ماه ازدواج کردم یک ماه تو اقدامم و 14 روز عقب انداختم و دو تا بی بی چک زدم و آزمایش خون دو بار  دادم و همش منفی بود دیشب رفتم دکتر امپول زدم تا پری بشم و برام سونو رنگی هم نوشته ولی خیلی میترسم همش استرس دارم چیزیم باشه یا مشکل داشته باشم کسی بوده مشکل منو داشته باشه 

🌹الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ🌹خدا جونم به حق فاطمه زهرا (س)دامن همه چشم انتظار ها که دوست دارن نی نی دار بشن سبز کن🤲🤲🤲ان شاء الله به زودی همه چشم انتظار ها به نی نی تپل و مپل بیاد بغلشون🤲🤲🤲

سلام عزیزم

شاید عفونت داری..ک البته تنها علامتش این نیست.. سوزش و خارش واژن و ترشحات سفید رنگ بی بو یا ترشحات سبز رنگ بد بو..

یا شایدم اختلالات هورمونی داری عزیزم..

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین عزیزم منم مثل تو بودم در حدی که ماه به ماه نمیشدم خیلی دکتر رفتم ،اخرم بخاطر خستگی و استرس بود چند ماهی یه کاری و شروع کردم خیلی بهم ارامش میده استراسم کم شده پریودم متظم شد 

شما تازه ازدواج کردی رو پریودیات حساس شدی باعث استرست میشه ،و عقب میزنی 

سلام عزیزم شاید عفونت داری..ک البته تنها علامتش این نیست.. سوزش و خارش واژن و ترشحات سفید رنگ بی بو ...

آره اتفاقا هم سوزش و خارش دارم و هم ترشحات سفید

🌹الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ🌹خدا جونم به حق فاطمه زهرا (س)دامن همه چشم انتظار ها که دوست دارن نی نی دار بشن سبز کن🤲🤲🤲ان شاء الله به زودی همه چشم انتظار ها به نی نی تپل و مپل بیاد بغلشون🤲🤲🤲
ببین عزیزم منم مثل تو بودم در حدی که ماه به ماه نمیشدم خیلی دکتر رفتم ،اخرم بخاطر خستگی و استرس بود ...

خیلی می‌ترسم

ببین عزیزم منم مثل تو بودم در حدی که ماه به ماه نمیشدم خیلی دکتر رفتم ،اخرم بخاطر خستگی و استرس بود ...

چیکار کردی آروم شدی 

از بارداری میترسی

نه از این که عقب انداختم و باردار نیستم

من این ماه بچه ام مریض بود انقد استرس داشتم عقب انداختم  اگه تا قبل عروسی منظم بودی چیزی نیست

آره منظم بودم این ماه اقدام کردم عقب افتاد