2777
2789
عنوان

این زنه بیچاره حقشو میخواد

355 بازدید | 11 پست

دوستان اگه کسی بخواد طلاق بگیره 

شوهرش خیلی آدم عوضی 

همش تهدیدش میکنه سرکوبش میکنه کلا باهم تفاهم ندارن 

مرده هیچی به نامش نیس

خیلی هم خبره تشریف داره

حتی تمام مدارک و دسته چک و شناسنامه و پاسپورتشو برده گذاشته خونه باباش 

حالا این بنده خدا خسته شده میخواد جدا بشه 

مرده هم میگه هیچی بهت نمیدم و کلی خوردش کرده و هیچ ترسی نداره 

حالا این میخواد حقشو بگیره  و طلاق بگیره چکار کنه

درحال حاظرم باشوهره بحثش شده ولی تو خونه باهم دارن زندگی میکنن البته مثل دوتا مجسمه ی بچه هم دارن که حدود ۶سالشه

یکی اقدام کنه. دیگه..بگه مهرم حلال ،جونم آزاد🤦🏻‍♀️

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برودادگاه شکایت کن مهریع رو چه داشته باشه چه نداشته باشه باید قسطی بده

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐

اولا میره پیش وکیل خبره و کار کشته .

بعد میره ثبت احوال میگه مدارکمو گم کردم ‌ استشهادیه از درو همسایه باباش اینا جمع میکنه میبره . بهش شناسنامه و کارت ملی المثنی میدن .

بعدش اقدام میکنه یارانشو جدا میکنه از طریق وکیل دادگاه فرمانداری .

بعدش شکایت مسکنه به نفقه و مهریه و....

البته اگه واقعا قصدش جدایی باشه .وگرنه ‌   نه وقت خودشو بگیره نه وقت دادگاه رو    چون خیلیا وسط راه برمیگردن دوباره کتک شوهر رو میخورن . در واقع حق الناس کردن 

پاش رسید دادگاه فقط طلاق 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

واسه خودم نیس واسه یکی از نزدیکاس بنده خدا کسیو نداره

یه جوری کمکش کن با حرف منو یکی دیگه که تخصص نداره بدتر اوضاعش خراب میشه

خدایا همه شاد باشن، از صدقه شادی اونا منم شاد باشم♥️