2777
2789
عنوان

بنظر شما شوهر من قصد داشته خیانت کنه+ اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 7811 بازدید | 90 پست

اسی می‌زاری یا گزارش بزنم😂

با مردی ازدواج کن که رژت رو پاک کنه نه ریملت رو😉😉😉 بلاخره گل پسرم به دنیا اومد😍😍😍 اگه دنبال پسر دار شدن هستید بیاین تاپیک رژیم پسر دار شدن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی فقط چون ساعت دقیق اومدن ازت پرسیده پس یعنی میخاسته خیانت کنه ؟؟ ملت حق دارن انقلاب کنن 😐

به نظرم اسی خیلی سریع شک کرد بهش

خب منم بودم بهم برمیخورد😐

من همیشه به شوهرم زنگ میزنم کی میایی

کجایی الان

چقدر دیگه میایی

خب حوصلم سرمیره🤣🤣🤣

خـو໑شبختي يـ؏ـني داشتن ڪوچولويہ‌ از جنس مِـטּ وتو🥺🤍.
اسی می‌زاری یا گزارش بزنم😂

عجب امضای قشنگی داری

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.
شایدم خواسته سورپرایزت کنه فلان کردی توش😐😂

😑🤣🤣🤣🤣

میشه اگه امضامو خوندی یه آیت الکرسی برای حل مشکلم بخونی یا حتی فقط یه صلوات 🥺💔  بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد دعا کبوتر عشق است بال و پر دارد بخوان دعای فرج را و عافیت بطلب که روز گار بسی فتنه زیر سر دارد بخوان دعای فرج را و نا امید مباش بهشت پاک اجابت هزار در دارد اللهم عجل لولیک الفرج ❤️        
عجب امضای قشنگی داری

قابل نداره گلم😂

با مردی ازدواج کن که رژت رو پاک کنه نه ریملت رو😉😉😉 بلاخره گل پسرم به دنیا اومد😍😍😍 اگه دنبال پسر دار شدن هستید بیاین تاپیک رژیم پسر دار شدن.