2777
2789
عنوان

بلاخره پریودشدم

131 بازدید | 15 پست

توتایپینگ های قبلیم گفتم ک پریودنامنظم ودیرب دیره

این بارشده بود۳ماه وپریودنشده بودم دیگه ازغصه نمیتونستم کاری کنم ک شروع کردم ب پیاده روی روزی ۱۰کیلومتردقیق راه میرفتم

قندوشیرینی وکامل حذف کردم وحسابی به غذاخوردنم اهمیت دادم(کم نکردم،اصلاح کردم روغن وایناروحذف کردم برنج وکته کردمو....)حالاانگارتلاشهام نتیجه دادودیروزخیلی یهویی دردای شدیدم شروع شدن وپریودخانوم تشریفشواوردن

حالااین ماه هم ادامه میدم کارهامواگه نتیجه داشت براتون مینویسم ولی سوالم اینه که بایدببخشیدیه لخته ی فوق العاده بزرگ بداز۸ساعت دردبی وقفه ازم درومد وبلافاصله بااون لخته انگارتمام دردتنم ازبین رفت

نگران بشم؟چون توی سونوگرافیام کیست نداشتم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سرموعود دوماه پریودمیشین؟؟؟؟یانامنظمه؟ من یباردوماه میشه یبار۵۰روزیبار ۴۰روزالان شده بود۹۸روزدقیق!!

ناا منظم بود یه ماه نمیشدم ماه بعد میشدم رفتم دکتر شد ۳۵روز اینبارم ۲۸روز

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...
یه وقت حامله نبودی،؟؟حس میکنم حامله بودی

نمیدونم والااینجورگفتیددلم ب شک افتاد

اخه میشه بدسقط ادم حالش خوب شه؟من دردم افتادانگاربدنم اروم شد

جاریم چندوقت پیش یه ماهه سقط کردیه هفته درگیردردش بودالانم اثراتش ومیکشه

ناا منظم بود یه ماه نمیشدم ماه بعد میشدم رفتم دکتر شد ۳۵روز اینبارم ۲۸روز

امیدوارم زودی خوب ومرتب بشه 

واقعاادم کلافه میشه من شکمم بااادمیکنه میشه قد توپ بسکتبال بلافاصله تاپریودمیشم جم میشه صاف وتخت میشه

امیدوارم زودی خوب ومرتب بشه  واقعاادم کلافه میشه من شکمم بااادمیکنه میشه قد توپ بسکتبال بلافاص ...

ددقیقا منم همینم. خیلی بده....

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...
نمیدونم والااینجورگفتیددلم ب شک افتاد اخه میشه بدسقط ادم حالش خوب شه؟من دردم افتادانگاربدنم اروم شد ...

نمیدونم واقعیتش تجربشا نداشتم اما یه حسی بهم میگه حامله بودی شایدم درست نباشه حدسم

قوی باش،خدا عاشق بچه پرروهاس😌😌😁