2777
2789

سلام ب همگی.

من سی و سه سالمه.تا الان همیشه میخاستم ب زور موهام صاف کنم.ولی الان میخام موهای فرمو مراقبت کنم ازشون و دوسشون داشته باشم.

اصلا بلد نیستم مراقبت کنم.همیشه موهام پف کرده و عین شیرم.از موی بسته هم بدم میاد همش میخام باز بزارم.موهام پر موخوره س.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من عاشق موی فر هستم 

ولی اگه بخام راهنمایی کنم تاکیدم رو اینه تحت هیچ شرایطی کراتین نکن سرطان زاس و بسیار ریزش مو میگیری

برا مرتب کردنشون از این اسپری های مخصوص که بعد حموم میزنن گره مو رو باز میکنه اونا خیلی خوبن

ماسک مو تو حموم بزن فوق العادس اونم

یا روغن ارگان اصل گیرت بیاد اسپری کن رو موهات اینا روش های خیلی راحت و کاربردی و بدون دردسریه

۹۹ درصد چیزایی که راجع بهشون نگرانی، هیچوقت اتفاق نمیوفتن🌹
عزیزم من عاشق موی فر هستم  ولی اگه بخام راهنمایی کنم تاکیدم رو اینه تحت هیچ شرایطی کراتین نکن ...

قربون تو ک عاشق موی فری.منم میخام عاشقشون شم.

نه اصلا کراتین نمیخام بکنم.خیلیا بهم میگن کراتین کن.ولی میگم خدا فهمیده ک ب من موی فر میاد و گرنه موهامو فر نمیکرد.فقط باید بلدشون باشم.

خب اینا رو بزنم.شب بخابم صب پاشم دوباره نامرتب نمیشه؟

قربون تو ک عاشق موی فری.منم میخام عاشقشون شم. نه اصلا کراتین نمیخام بکنم.خیلیا بهم میگن کراتین کن.و ...

عزیزدلمی ❤️ 

چه نگرش جالب و خوبی داری افرین گلم . خودتو همونجوری که هستی دوست داری ❤️💋

اره حالتشو در اکثر مواقع حفظ میکنه خواستی خرید کنی حتما از فروشنده راهنمایی بگیر که چه ماسک مویی ماندگاری بیشتری داره و این محصولات چه اسپری چه ماسک مو رو اصلا به ریشه موهات نزن ریزش میگیری خدایی نکرده

فقط به ساقه ی مو ❤️

۹۹ درصد چیزایی که راجع بهشون نگرانی، هیچوقت اتفاق نمیوفتن🌹
بله دیگه پف نمیکنه خیلی ام خوشکل میمونه تا حموم بعدی

شب بخابم صبح پاشم بازم مرتبه؟ماسک موی خوب میشناسی؟فقط اگه بعد حموم بزنم دیگه موهام چرب و سنگین نمیشه.من ب بو هم حساسم سریع سردرد میگیرم.

سلام دوست عزیز  شامپو جوانه گندم و  Q10برای حفظ حالت مو خیلی عالیه دوست داشتی بهت معرفی ک ...

فعلا دارم شامپو بچه میزنم.موهام رو شامپو شولدر زدم بخاطر شوره ش.اون شامپو براش خیلی قوی بود زد موهامو تیکه تیکه کرد.