2821
2789
عنوان

باردارم 🙂💔

| مشاهده متن کامل بحث + 707 بازدید | 37 پست
منو همسرم انتظار همچین روزی رو میکشیم 💔

😔💔ارع واقعا یکی مث شوهر من ک میگ باید سقطش کنی یکی هم نیاز ب بچه دارن

تو داروخونه کار میکنم حیطه آلرژی و ریه یا هر مشکلی داشتین خوشحال میشم رایگان کمکتون کنم توی این شرایط سخت♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خانوادش بگو .مطمئنم بدنیا بیاد مهرش ب دلش میفته از گفته هاش پشیمون میشه .اولا بگو میخواستی جلو خودتو بگیری دوما بگو سقط نمیکنم هم جون ی آدم بگیرم هم خودمو ناقص کنم بخاطر تو.

دوباره شروع میکنم...اما اینار بدون...قلب💔🩹

زنگ برن به ختنوادش بگو این به لچه خودش رحم نمیکنه به من رحم میکنه فردا

نمیتونم خانوادش خیلی پشتشن اگ بفهمن اینطوری گفته حتما پشتیبانیشو میکنن

تو داروخونه کار میکنم حیطه آلرژی و ریه یا هر مشکلی داشتین خوشحال میشم رایگان کمکتون کنم توی این شرایط سخت♥️

من ۲۳ اون ۲۵  ۳ ساله ازدواج کردیم نمیدونم کلا با بچه ها جور نی💔

ببین بچه داری خیلی سخته

من الان ۶و نیم هفتمه

یه روند حالت تهوع و دل‌درد دارم

بگذریم از افسردگی و گریه و ...

می‌خوام بهت بگم بدون حمایت و رضایت شوهرت شرایط برات خیلییییی سخت‌تر میشه...

بشین باهاش صحبت کن یا راضی بشه و با رضایت بخوادش و کمکت باشه

یا تصمیم جدی تری بگیر

😭💔باهاش حرف بزن

یماهه نمیتونم راضیش کنم 

اصن بحث این چیزا میشه داد و فریاد میکنه 💔

مبارک باشه خدابراتون حفظش کنه عزیزم.مادرشدنت مبارک🌹🌹🌹🌹🌹

مرسی عزیزم❤💔🥲

ببین بچه داری خیلی سخته من الان ۶و نیم هفتمه یه روند حالت تهوع و دل‌درد دارم بگذریم از افسردگی و ...

تصمیم جدی تر ینی چطوری 

این زبون نفهمه نمیفهمه هرچی بهش میگم

من ۲۳ اون ۲۵  ۳ ساله ازدواج کردیم نمیدونم کلا با بچه ها جور نی💔

طبیعیه من هفت سال خونه دارم تازه چندماهه شوهرم میلش کشید اما فشار مالی زیادع مردا همونقدر ک یه خانوم از زایمان میترسه از پروسه ی مالی بچه ترس دارن 

چرا باید یه فرشته رو بیاری تو این دنیای کثیف به گا بدی؟ تازه اونم تو این زمونه که هرروز داره بدتر میشه 

بچه بیارید به حق اون ظلم کردین و بعدا خودتون باس جوابشو بدین

مَن تَه یه چاهه عَمیقَم؛پَنچَر وَسَطِ راهِ حَقیقَت.....مَن یِکی شُدَم کِ دیگه خِیلی فَرق باهام داره سَلیقَت!
خیلی غلط کرده مرتیکه ی حیوون. مگه خودت تنهایی بچه ساختی ؟ که بخواد مجبورت کنه این همه به خودت آسیب ...

دیروز ی دقیقه افتاد دنبالم ک بزنم بچه سقط شه 

مادرشوهرم اینا طبقه پایینن تو پله ها انقد جیغ زدم و فرار کردم ب سمت طبقه پایین ک مادرشوهرم همینطوری مونده بود ببینه من چمه😔💔