من فردا مهمون دارم و میخوام واسه راحتی کارم و کثیف کاری کمتر، یه ساعت قبل اومدن مهمونا،یعنی ساعتای ۵ ، ماهیم رو که مزه دار شده رو توی پودر سوخاری بغلتونم و بذارم توی بشقاب و سلفون بکشم بذارم یخچال تا وقتی مهمونا اومدن، ساعتای ۸ یا ۹، سرخشون کنم.
به نظرتون میشه اینکارو کنم یا همون موقع سرخ کردن توی پودر سوخاری بغلتونمش؟!
زلیخا...جان یوسفت راستش را بگو...به خدایت چه گفتی که خودش اینگونه پادرمیانی کرد؟؟!!
خیلی بد مزه میش اینکارو نکن.مرغ خوشمزه میش با این روش. ماهی رو من ی ساعت تو یه لیوان شیر میخوابونم بوش میره خودشم بافتش نرم و خوشمزه میش. من بخارپز میکنم با پیاز خام. ی پیاز گنده چهار قسمت کن کف ماهیتابه بزار ماهی بزار روی پیاز یکم نمک بپاش یکم ابلیمو بریز روش زیرش کم کم کن درش بزار پیاز اب میندازه بخارپز میش هم پیاز بوی ماهی رو میگیره ب خودش بعد پیاز هارو بنداز دور دوسداشتی با زردچوبه روغن سرخش کن مجلسی بش
اول برای خودت بعد برای حاجت من اللهم صل علی محمد و آل محمد الهی آمین
اره دقیقا همینطوری میشه کن معمولا برای خودمون همینکارو.میکنم گون ظهر که از سر کار میام خسته ام.بعدم تو.روغن با شعله زیاد سرخ میکنم اون خمیرش هم خوشمزس موردی نداره اما برا مهمون به نظرم اصلا نمیخواد سوخاری کنی با ی کم زردچوبه و نمک سرخ کن اخر کار کنی زعفرون و ابلیمو یا اب نارنج بریز روش چند دقیقهذرو.گاز باشه شعله خاموش کن
ما جنوبيا ماهي رو با اين مواد هميشه سرخ ميكنيم خيلي خوشمزه ميشه حتما امتحان كنيد( دو سه قاشق ارد با كمممي فلفل قرمز نمك و ادويه ماهي و زرد چوبه ) مواد باهم مخلوط ميكنيم بعد ماهيا رو ميشوريم تو مواد ميغلتونيم ٥ دقيقه بعدش سرخ ميكنيم