2789

یک روز رفتیم خونه باغ پدر شوهرم و شوهرم طبقه بالا خونه باغ بود من رفتم دستشویی تو باغ ....یکم دوره تا خونه باغ وقتی از پله ها اومدم پایین ی مارمولک دیدم داشتم دنبال این می‌گشتم ببینم کجا رفت ک شوهرم بگم بیاد بکشتش اون فکر میکرد من رفتم دستشویی ..داشت با تلفن صحبت میکرد با دوستش بهش می‌گفت ی ک ....س برا من جور نکردی ..منتظرم چرا نمیکنی و هی می‌خندید..می‌گفت خودت گفتی تو دست و بالت هست خبر بده دیگه ..همیشه دروغ و دغل بهم می‌گفت خودم میدونستم چ آدم گویی هست اما با این حرفش دیگه برام روشن روشن شد ..‌‌‌‌‌سرم داره مبارکه داغونم بخدا  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عکس العملت چی بود ؟بهش گفتی به روش آوردی؟

اگر زدیش به بی خیالی و خودت رو بی اهمیت جلوه دادی دیگه بحث فایده نداره چون باید جنگ رو تو جنگل کرد

ول کن جهان را ؛قهوه ات یخ کرد.....

شوهر من روبرومی هم بودیم با دوسش حرف میزد گف تو قراربود ی زن برا من جور کنی چیشد یزید من گفتم شنیدمااااا گف خب مگه میخاستی نشنوی شوخی دارم با این بعد فهمیدم یاروسع تا زن طلاق داده همه بهش میگن استاده تو زن پیدا کردن و باهاش این شوخیو میکنن،

بابا مردا بی تربیتن از حرفا بین دوستاشون میزنن منظوری ندارن

زیاد ازش آتو داشتم ولی دیگه براین صراحت نشنیده بودم ..تازه می‌گفت آدرس خونه مجردیت بهم بده بلد بشم وقتی کیسی داشتم ببرم اونجا