2777
2789
عنوان

بیاید به نظرتون کدوم بهتره؟

143 بازدید | 20 پست

سلام خانوما میخوام همکار همسرمو دعوت کنم به نظرتون فسنجون با گوشت قلقلی و جوجه حلزونی با کشک و بادمجون مناسبه یا قورمه سبزی گوسفندی با رولت مرغ و الویه؟

اینم بگم خانومش واسه ما باقالی پلو و ماهیچه با زرشک پلو درست کرد،اگه پیشنهاد غذاهای بهتری دارین اونم بگین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دومی

چون با ذائقه اکثر ایرانیا سازگارن

ولی همه فسنجون یا کشک بادمجون رو دوست ندارن

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

هر دو عالیه

من دومی رو ترجیح میدم

چون فسنجون ممکنه یکی شیرین بخوره یکی با نمک

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

به نظرم اولی خیلی بهتره.

خفتگان راخبرازمحنت بیداران نیست  تاغمت پیش نیایدغم مردم نخوری. خدایابسیییییییارازت ممنونم وشاکرم بابت همسرمهربون وخوبی که نصیبم کردی ممنووووووونم💑 💛انشالله نی نی مونم به سلامت بدنیابیادالهییی امین🤰👪👯‍♂️

اولیه رو من بیشتر دوست دارم فقط اگه فسنجون دوست داشته باشن 

گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....
مورد اول ک گفتی بهتره البته بدون کشک بادمجون  چون فکر نکنم همه از کشک بادمجون خوششون میاد بجای ...

آخه هرکی کشک و بادمجون منو خورده خیلی خوشش اومده،داداشم از این غذا متنفره ولی دستپخت منو میخوره😊

اولیه رو من بیشتر دوست دارم فقط اگه فسنجون دوست داشته باشن 

تا حالا هرکی فسنجون و کشک بادمجون منو خورده کلی تعریف کرده،نمیدونم اونا خوششون بیاد یا نه؟انگار شکمون خخخ