2777
2789

سوپ نمیخوره واقعا موندم چی بپزم

خدایا بابت همه ی نعمتهات شکر ، خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگتره ، خدایا برای تو غیرممکن وجود نداره پس غیرممکن های زندگیم رو ممکن کن 🤲🌾💚😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیربرنج

فرنی

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

ماش و برنج خورده بزار توزودپزیاقابلمه بزار خوب بپزه نمک هم بزن بده بخوره عالیه

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
آبمیوه  شلغم  سوپ رو میکنم تو حلقش

🤣

این راه جواب نمیده برای این دهه ۹۰ من اینکارو کردم 

رو فرشم🤮بله .... الان فرش بدبخت قالیشویی

ظاهر تکمیل از درون پوچ ،حکایت خیلی هاست 😉

پسر من ۱۱ سالشه از اول غذاهای ابکی دوست نداشت هر وقت سرما میخوره کته ساده با مرغ میپزم درواقع برنج توی اب مرغ کته میشه . بهش میدم . ببین مهم نیست حتما ابکی باشه غذای مقوی بده بخوره بدنش جون‌داشته باشه 

این چهارمین کاربری منه اول بلفی جون بودم بعدش سارا خانم بعدش دوباره بلفی جون ولی هربار ترکیدم بخاطر دو کلمه حرف ساده 

عصاره گوشت درست کن 

مال من چون گوشت نمی خوره اب گوشت میریزم تو غذاش 

ولی سوپ دوست دار مخصوصا سوپ شیر 

فرنی هم خوبه بهش بده 

شیر برنج درست کن با عسل بهش بده 

اش هم دوست نداره ؟

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................