یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
همه پشماتو بزن مایوتم زیر لباست بپوش زیر مایو زیر پوش نپوش کلاه و عینک واجبه بزار اما دماغ گیر و گوش گیر دلخواه قبلش ک میخای وارد استخر شی دوش بگیر دست و صورتم مرطوب کننده بزن آب کلر داره آسیب نبینی
سرتو بالا بگیر و اعتماد ب نفس داشته باش رودر وایسی هم بزا کنار
سوال دیگ ای داشتی درخدمتم من دوروز در هفتا میرم استخر
عزیزم. یه مایو بخر. یه کلاه شنا. استخر محل کار من مایو پادار و دامن دار قبول نمی کنند. داری میری برس مو ببر. اگه چیز خاصی هم به موهات میزنی اونم ببر مثلا نرم کننده ات رو. حوله استخری. (ممکنه دمپایی لازم بشه) لباس جدید منظورم لباس تمیز جدید( از استخر میایی بیرون و دوش می گیری دیگه لباس قبلی رو که تنت بوده تنت نکن. لباس تمیز تنت کن. ) اونجا اتاق تعویض لباس هست. اونجا لباست رو تعویض می کنی. مایو و کلاه سرت کیذاری. اگه تجربه شنا نداری ؛ میتونی دماغگیر و عینک هم ببری. من گوشگیر هم میزنم. آب میره تو گوشم اذیت میشم. گردنبند و ایناتم باز کن. بذار خونه. اگه بدلیجاتی هم بستی به مچ پا و اینات که به کلر حساس هستند و رنگشون تغییر میکنه قبل از رفتن به استخر بازشون کن. مثلا دستبند وپابند بدل. سشوار استخر محل کار من خیلی ضعیفه. من سشوار هم میبرم. حوصله ندارم وایسم با اون خشک کنم.