2777
2789
عنوان

میخوام برم استخر راهنمایی کنید

4401 بازدید | 23 پست

سلام هفته بعد قراره برم استخر با فامیلامون  خیلی باهاشون رودروایسی دارم 

ولی تا حالا استخر نرفتم میشه راهنمایی کنید چیکار کنم 

لباسهایی که برای اب بپوسمو میشه زیر لباس بپوشم

از اینجور راهنمایی دیگ ((لطفا نگید نرو مجبورم )) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید مایو و کلاه شنا حتما داشته باشی و حوله استخری.. زیر مایو لباس زیراتو باید در بیاری.. من همیشه از خونه مایو زیر مانتو میپوشم و میرم

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

همه پشماتو بزن مایوتم زیر لباست بپوش زیر مایو زیر پوش نپوش کلاه و عینک واجبه بزار اما دماغ گیر و گوش گیر دلخواه  قبلش ک میخای وارد استخر شی دوش بگیر  دست و صورتم مرطوب کننده بزن آب کلر داره آسیب نبینی 

سرتو بالا بگیر و اعتماد ب نفس داشته باش رودر وایسی هم بزا کنار 

سوال دیگ ای داشتی درخدمتم من دوروز در هفتا میرم استخر

😊

مایوروبپوش بعدش مانتو و شلوار بپوش  یه شامپو حتما ببر چون اونجا دوش داره برای بعداز شنا ..یه ش ...

شامپو هست تو استخر

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

عزیزم فقط یه مایو میتونی بپوشی تو استخر

یه خوشگل جذب با یه کلاه بپوش عینک شنا هم اگه داری ببر بزن

بعدش که از اونجا دراومدی لباس زیرای خوشگلتو با یه حوله تمیز بزار تو یه ساک باکلاس ببر

همین

اونقدر به واقعی شدن خواسته هام مطمئنم که مطمئنم خدام خداس🙏

راستی دست و پاها و زیر بغلتو شیو کن.. چون بار اولته خیلی ریز و دقیق توضیح دادم دیگخ

مایو قشنگ زیر مانتو شلوار بپوش اونجا راحت باشی 

حوله شامپو برس دماغ گیر عینک پلاستیک اضافه برای وقتی مایو در آوردی بزاری داخلش که کیفت خیس نشه 

لباس زیر یادت نره

شلوار تنگ نپوش اذیت میشی 

همینا یادمه

درمانم تویی، دیگران بیهوده می‌جویند تسکینم... 💜 

عزیزم.
یه مایو بخر. یه کلاه شنا. استخر محل کار من مایو پادار و دامن دار قبول نمی کنند.
داری میری برس مو ببر. اگه چیز خاصی هم به موهات میزنی اونم ببر مثلا نرم کننده ات رو.
حوله استخری. (ممکنه دمپایی لازم بشه) لباس جدید منظورم لباس تمیز جدید( از استخر میایی بیرون و دوش می گیری دیگه لباس قبلی رو که تنت بوده تنت نکن. لباس تمیز تنت کن. ) اونجا اتاق تعویض لباس هست. اونجا لباست رو تعویض می کنی. مایو و کلاه سرت کیذاری.
اگه تجربه شنا نداری ؛ میتونی دماغگیر و عینک هم ببری. من گوشگیر هم میزنم. آب میره تو گوشم اذیت میشم. گردنبند و ایناتم باز کن. بذار خونه.
اگه بدلیجاتی هم بستی به مچ پا و اینات که به کلر حساس هستند و رنگشون تغییر میکنه قبل از رفتن به استخر بازشون کن. مثلا دستبند وپابند بدل.
سشوار استخر محل کار من خیلی ضعیفه. من سشوار هم میبرم. حوصله ندارم وایسم با اون خشک کنم.