2777
2789
عنوان

بچم حالش بده راهنماییم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 28 پست
خیلی مریضیه طولانی و سختیه واسه بچه ها ما الان ۳هفته است درگیریم.آنتی بیوتیک دخترم رو قطع کردم دوبار ...

خیلی یعنی بچم طفلی از درد به خودش میپیچه 

انشالله که زود خوب سه کوچولوت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اکه تب نداره نه تو خونه خودت بهش برس بدنشو چرب کن ماساژ بده 

آخه بچم خیلی خوب راه می‌رفت از وقتی اینجوری شده میگه فقد دراز بکشم راه نمیتونه بره 

دست هم نباید بهش بزنی اینقدر درد داره 

بنظرتون این عادیه ؟

یا خدایی نکرده مشکلی دیگه دارع

عسل طبيعي خوب بهش بده، با اب ولرم قاطي كن يا پونه دم كن يه قاشق عسل بريز توش بده بخوره، شلغم با عسل ...

ممنون عزیزم 

اینارو همه بهش دادم این چند روز اصلا اثر نکرده نمیدونم دیگه چیکارش کنم بخدا

وای خدایا  ممنون  بنظرتون بستری کنم بهتره؟

عزیزم بستری نمیکنن مگر اینکه بچه تبش طولانی بشه و قطع نشه...اگه چرک خشکن میخوره ممکنه دل دردش برای اون باشه.دی سیکلومین برای دل درد میتونی بدی هر۸ساعت..بگردم الهی بچه ۲سال درد باید بکشه..😭😭😭

اخ عزیزدلم این ویروس پر شده و تو بچه ها خیلی بیشتر کلا عامل پخشمم بچه ها هستن...دکتر دی سیکلومین ندا ...

بچه های مظلوممون 

انشالله همه بچه ها خوب شن واقعا خیلی سخته

آخه بچم خیلی خوب راه می‌رفت از وقتی اینجوری شده میگه فقد دراز بکشم راه نمیتونه بره  دست هم نبا ...

نه بابا عادیه مگه تا حالا خودت مریض نشدی عزیطم بدن انگار سوزن سوزن میشه بمیرم براشون😭

والا دیگه خسته شدیم به خدا ۲سال استرس کرونا این یکی از کرونا بدتر شد😭😭😭خیلی جاها استامینوفنم گیر نمیاد..من دکتر برای دختر کوچیکم ۲ساله هم انفلونزا میده بزنم واکسنشو هم واکسن عفونت ریه..نمیدونم چرا اشتباه کردم برای دختر بزرگترم که مدرسه رفت نزدم

والا دیگه خسته شدیم به خدا ۲سال استرس کرونا این یکی از کرونا بدتر شد😭😭😭خیلی جاها استامینوفنم گیر ...

واقعا سرم هم گیر نمیاد دیگه 

بچه ها مون طفلی ضعیفن دیگه این مریضی چه بلایی سرشون میاره 

واقعا سرم هم گیر نمیاد دیگه  بچه ها مون طفلی ضعیفن دیگه این مریضی چه بلایی سرشون میاره

اره عزیزم خیلی من که دختر کوچیکم ایمنیش خیلی پاییه و رشدش افتضااح دیگه دکتر مکلفم کرد هرسال ۲تا واکسنو بزنم و داروی ایمنی و رشد بدم..

واقعا سرم هم گیر نمیاد دیگه  بچه ها مون طفلی ضعیفن دیگه این مریضی چه بلایی سرشون میاره

عزیزم کوچولوی شما خوب شد؟

بچه های من خلط گلو شون خوب نشده؟

❤️پسر نازنینم، دوستت دارم...❤و همین یعنی کوتاه ترین شعرِ بلندِ دنیا...❤