الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببین فقط نکاتو باید رعایت کنی و اینکه اصلا زمان مشخصی نداره و به قدرت همزمان بستگی داره ، اول اینکه خامت باید مثل بستنی اب شده باشه و به هیچ وجه تیکه های یخ توش نباشه ، بعد یه ظرف برمیداری توشو پر یخ میکنی ظرف اصلی باید حتما استیل یا شیشه ای باشه تو ظرف اصلی خانه رو بریز بعد ظرفتو بزار تو ظرف پر از یخ ، شروع کن زدن کم کم سرعت همزمان بیشتر کن اونقدر ادامه بده تا رد پرره ها روخامه بیفته نکتشم اینه که خامه بریده بریده میشه و پرت میشه به اطراف ظرف ، بااااید رنگ خامه کدر شده باشه اگه براق هنوز باید بزنی ، حتما هم ظرفت و پره های همزن تمیز و خشک باشه اگر ۱ قطره هم اب بریزه خامه خراب میشه
مثلا تو ۵ دقیقه اون نشونه ها که باید بهش توجه کنم ظاهر میشه کلا مات میشه و سفت اما پر از حفره هست و ...
من حدود هفت دقیق میزنم. شاید علائم کاذب رو میبینی شما دیگه نمیزنی. اولش مات میشه ولی بازم باید هم بخوره. هفت دقیقه بزن. من گلرود خریدم افتضاح بود. فقط سالویا خوبه. درست عین آدم فرم میگیره. دیر آب میشه. طعمش هم عالیه