2777
2789
عنوان

کیک پزا کمکم کنید

253 بازدید | 37 پست

دوستان توروخدا اگه کسی بلده کمکم کنه 

خامه مخصوص کاله رو برای کاور کیک خامه ای حدودا چند دقیقه باید زد با همزن معمولی ؟ 

من هرکاری میکنم خراب میشه به نشونه هاشم توجه میکنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آنقدر بزن  که کاسه رو بر عکس کنی خامه نریزه و حجیم باشه

حواست باشه زیاد تر نزنی که باعتش خراب میشه

به نیت خوب شدن پسر قشنگم سوال های درسی از کلاس اول تا پنجم رو جواب میدم 
یعنی چی خراب میشه؟  شل میشه؟ حباب داره؟ کف داره؟ چشه؟ مارک سالویا بخر عالیه

مثلا تو ۵ دقیقه اون نشونه ها که باید بهش توجه کنم ظاهر میشه کلا مات میشه و سفت اما پر از حفره هست و وقتی میریرم تو قیف بریده بریده میاد بیرون 

اگر یه تایم حدودی بهم بگید ممنون میشم با همزن معمولی 

عزیزم من هزار بار امتحان کردم سفت نمیشه اکرم بشه شل میشه فقط و فقط باید با همزن کاسه دار بزنی همین

منظورتون اینه که برم همزن بخرم حتما وگرنه موفق نمیشم درسته ؟؟ 🥲

ببین فقط نکاتو باید رعایت کنی و اینکه اصلا زمان مشخصی نداره و به قدرت همزمان بستگی داره ، اول اینکه خامت باید مثل بستنی اب شده باشه و به هیچ وجه تیکه های یخ توش نباشه ، بعد یه ظرف برمیداری توشو پر یخ میکنی ظرف اصلی باید حتما استیل یا شیشه ای باشه تو ظرف اصلی خانه رو بریز بعد ظرفتو بزار تو ظرف پر از یخ ، شروع کن زدن کم کم سرعت همزمان بیشتر کن اونقدر ادامه بده تا رد پرره ها روخامه بیفته نکتشم اینه که خامه بریده بریده میشه و پرت میشه به اطراف ظرف ، بااااید رنگ خامه کدر شده باشه اگه براق هنوز باید بزنی ، حتما هم ظرفت و پره های همزن تمیز و خشک باشه اگر ۱ قطره هم اب بریزه خامه خراب میشه 

در آغوشِ خدا {🤍}
مثلا تو ۵ دقیقه اون نشونه ها که باید بهش توجه کنم ظاهر میشه کلا مات میشه و سفت اما پر از حفره هست و ...

من حدود هفت دقیق میزنم. شاید علائم کاذب رو میبینی شما دیگه نمیزنی. اولش مات میشه ولی بازم باید هم بخوره. هفت دقیقه بزن. من گلرود خریدم افتضاح بود. فقط سالویا خوبه. درست عین آدم فرم میگیره. دیر آب میشه. طعمش هم عالیه

منظورتون اینه که برم همزن بخرم حتما وگرنه موفق نمیشم درسته ؟؟ 🥲

نهههه مگه همزنت ازینا نیست که با برق کار میکنه ولی کاسه نداره؟ اگه ازیناست اوکیه چون من با همینا انجام میدم 

در آغوشِ خدا {🤍}
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز