2777
2789

من ترسیدم بزنم میگن جوش میزنه صورت

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون پایه روغنی داره و چربی به صورت منتقل میکنه و املاح ویتامین e باعث کم شدن چروک میشه

کلا روغن‌های گیاهی و یا طبیعی چنین خصلتی رو دارند+انتی باکتریال

خواهش می كنم برای سلامتی خونوادم دعا كنید. ممنون

از طریق معده جذب میشه 

نه مالیدن 

اصلا با مالیدن جذب نمیشه و اثری نداره 

مثل این میمونه شما سرت درد بگیره قرص استامینوفن رو حل کنی بمالید ب پیشونی 

اثری نداره 

اینم همینطوره با خوردن اثرمیزاره 

برا چین و چروک کوکونات کلاژن خوبه بخوری قرصش رو

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی
شما استفاده کردین؟؟

خودم نه ولی دوستم استفاده کرد اینطور شد بعد از دکتر که سوال کرده بود گفته بود فرمولاسیون چیزی به صورت میزنی و چیزی که میخوری خیلی فرق داره بخاطر همون کاری که کردی لک شده صورتت

آنچه مرا نکشد قوی ترم میسازد⚡☪️
از طریق معده جذب میشه  نه مالیدن  اصلا با مالیدن جذب نمیشه و اثری نداره  مثل این م ...

این که تومیگی خوردنیه این که اسی میگه کپسول رنگارنگه که ویتامین ای داخلشه سرشو سوراخ میکنی به صورت میمالی

جلوترنیا!خاکسترمیشوی اینجادلی راسوزانده اند😔
این که تومیگی خوردنیه این که اسی میگه کپسول رنگارنگه که ویتامین ای داخلشه سرشو سوراخ میکنی به صورت م ...

هرچیزی که بصورت قرص هست باید خورده بشه 

اگر قرار بود همه بیان سوراخش کنن و اون ژل داخلش رو بزنن بصورت خب چرا اصلا قرصش کردن میومدن ژلش رو مثل پماد درست میکردن ک ملت زحمت سوراخ کردن قرص رو هم نداشته باشند 

من منظورم همون قرصی بود که شما میگید 

ویتامین ای کپسولی رنگ طلایی داخلش ژل مانند هست 

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی
چاق کننده نیست بخورم؟شمااستفاده کردین؟؟

من خوردم 

و متوجه نشدم ک چاق میشم یا ن