2777
2789
عنوان

نشاسته واس سرفه خوبه؟؟

4654 بازدید | 7 پست

ترکیب نشاسته با اب رو مامانم درست کرد واس سرفم بعد اون بدتر شدم الان دارم از شدت سرفه تلف میشم گوشامم گرفت از بس سرفه کردم چیکار کنم؟😭😭😭فک کنم نشاسته چسبیذه ب گلوم

اویشن و دم کن وبخور عالیه

با عسل وابلیمو هم خوبه ولی باید بزاری خنک بشه بعد عسل بزنی داغ عسل بریزی بدتر میشه

و اینک بخور اکالیپتوس و اویشن هم عالیه

گرنگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.🌿♥️واسه سلامتی تو دلیم لطف کنید صلوات بفرسین♥️

نباید غلیظ باشه در حد همون آب با یکم طعم نشاسته 

الانم اگه گیر کرده تو گلوت آب نمک غرغره کن

وقتی میام نی نی سایت پشمااام،کرک و پرم،برگام از تعجب میریزه🍃🍂🍂🍂🍃🍁🍂🍃🍂🤯😳یه چیزایی میشنوم و میبینم ک بعضی وقتا فک میکنم  که من از سیاره دیگه اومدم یا اینا از یه سیاره دیگه ای هستن😳🤯😲🤯😳🙄🤯🤯🤯

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نباید غلیظ باشه در حد همون آب با یکم طعم نشاسته  الانم اگه گیر کرده تو گلوت آب نمک غرغره کن

غلیظ غلیظ درست کرده بود دارم دیونه میشم از سرفه کلی هم چای خوردم قرقره کردم نمیره😫😫😫

غلیظ غلیظ درست کرده بود دارم دیونه میشم از سرفه کلی هم چای خوردم قرقره کردم نمیره😫😫😫

عزیزم غلیظ خوب نیست

بخور آب گرم بگیر برا سرفه خوبه.یه کتری آب جوش بذار رو زمین یه پتو بکش رو سرت تا بخارش کاملا بره تو نفس و گلوت

وقتی میام نی نی سایت پشمااام،کرک و پرم،برگام از تعجب میریزه🍃🍂🍂🍂🍃🍁🍂🍃🍂🤯😳یه چیزایی میشنوم و میبینم ک بعضی وقتا فک میکنم  که من از سیاره دیگه اومدم یا اینا از یه سیاره دیگه ای هستن😳🤯😲🤯😳🙄🤯🤯🤯

سلام عزیزم انشالله که خوب شدین و این پست مال خیلی وقته 

میخاستم ببینم شما نشاسته خوردین تاثیری بر پریود نشدنتون نداشت؟