2777
2789
عنوان

ارشد بهداشت عمومی یا کارشناسی مامایی !

| مشاهده متن کامل بحث + 7464 بازدید | 30 پست
عزیزم به نظرم رشته خودتوادامه بده به هیچ عنوان دوباره نشین برای کنکوربخون🥲اینوکسی بهت میگه که کنکور ...

جدی؟ عزیزم آزاد هم قبول نشدی بهداشت و مامایی؟

آره بهداشت تایم کاریش اداری و محیط استریل تر هست ...

من دانشجوی مامایی بودم و انصراف زدم بخاطر همین گاهی مردد میشم😓

جدی؟ عزیزم آزاد هم قبول نشدی بهداشت و مامایی؟ آره بهداشت تایم کاریش اداری و محیط استریل تر هست ... ...

نه عزیزم هیچی قبول نشدم🥲🥲🥲آرزوم بود😭من ۲۸سالمه بچه کوچیک هم دارم نشدکه بخونم ان شاءالله شماموفق بشی آرزوی منوزندگی میکنی عزیزم😘

مامان دوتافرشته کوچولوی ناز💙💝

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا، من خودم کارشناسی اتاق عمل خوندم و همکارای ماما زیاد داشتم و اکثرشون راضی نبودن از شرایط… و رف ...

دقیقا همینطوره خودمم دوستای ماما زیاد داشتم و به قول شما همه از شرایط ناراضی بودند.

اما این تردید من برمیگرده به سالها پیش که دانشجوی مامایی بودم و روحیه قوی نداشتم و انصراف زدم و گاهی فکر میکنم اگررر ... ادامه داده بودم شاید موفق تر بودم:(

همین مامایی که دارید ارزششو پایین میارید توی کشورهای جهان اول جز گرایش های ارشد پرستاری محسوب میشه

توی عمان حقوق یه ماما از ۱۵۰میلیون تومن به پول ایران شروع میشه 

توی انگلیس هر خانواده و خانم هاشون زیر نظر یه ماما هستن 

از افتخارات کانادا افزایش زایمان فیزیولوژیک به کمک ماماها و کاهش آمار سزارین و افزایش بهداشت باروری بوده 

و.....

اینکه توی ایران این رشته درست جا نیوفتاده دلیل بر این نیست این رشته اهمیتی نداره بلکه باید این موضوع فرهنگ سازی بشه 

موفق باشید 

نه عزیزم هیچی قبول نشدم🥲🥲🥲آرزوم بود😭من ۲۸سالمه بچه کوچیک هم دارم نشدکه بخونم ان شاءالله شماموفق ...

عزیزم خیلی از رشته ها فقط از دور قشنگن ... هیچوقت برای این چیز ها ناراحت نباش ... تندرست و شاد باشید 🌺

همین مامایی که دارید ارزششو پایین میارید توی کشورهای جهان اول جز گرایش های ارشد پرستاری محسوب میشه ...

عزیزم آیا در این تاپیک ما ارزش ماما رو آوردیم پایین؟

ماما جان چرا همچین فکری کردی؟

بله در کشور های جهان اول به بهداشت عمومی میگن پزشکی پیشگیری !

و پیشگیری بر درمان اولویت داره 

اما جایگاه پزشک کجا و بهداشت کجا ... 

در حق همه رشته ها اجحاف شده نه فقط مامایی! 

معلم ها باید چی بگن؟؟؟

تو کشور های جهان اول برترین جایگاه و احترام برای معلمه اما در ایرانس اعت کاری فشار روانی بسیار بالا و حقوق بسیاااااار اندک!

در حق همه اجحاف شده نه فقط شما...

عزیزم آیا در این تاپیک ما ارزش ماما رو آوردیم پایین؟ ماما جان چرا همچین فکری کردی؟ بله در کشور های ...

پست من جواب عزیزانی بود که توی این تاپیک ارزش این رشته رو پایین آورده بودن نه شما دوست عزیز

اینکه اقتصاد خوب نداریم /جامعه خوبی نداریم و... فقط به خاطر جامعه پزشک سالاری ایرانه که روز به روز بدتر داره میشه و بقیه رشته ها رو بی ارزش جلوه میکنه

وگرنه تمام رشته ها درجایگاه خودشون ارزشمندن 

این سلسله مراتب مراقب توی ایران مشکل داره خط اول که پیشگیری با مراقبین سلامت و ماماهاست بعد پزشک اونم اول عمومی بعد متخصص 

به هرحال اینجا یه سایت عمومیه بعدا این تاپیکا توسط بقیه خونده میشه  لازم دونستم حداقل به عنوان یه عضو کوچیک از جامعه مامایی درمورد رشته خودم شفاف سازی بکنم 

من به بقیه رشته و مشاغل احترام میزارم و برام محترم هستن

اما من درجایگاه خودم تنها میتونم از رشته خودم دفاع کنم 

پست من جواب عزیزانی بود که توی این تاپیک ارزش این رشته رو پایین آورده بودن نه شما دوست عزیز اینکه ا ...

امیدوارم بتونیم حداقل در جایگاه خودمون مشغول به کار بشیم...

مشکل جذب تعداد زیاد دانشجو در این رشته هاست و بعدش هم استفاده از این دانش آموخته ها فقط برای دو سال طرح!!! 

شما از قانون جدید اطلاع دارید؟

اینکه دیپلم انسانی و ریاضی که دانشگاه نرفته باشه و سن زیر ۲۵ سال می‌تونه رشته مامایی بهداشت پرستاری اتاق عمل رو بدون کنکور تحصیل کنه! آیا صحت داره؟

بر چه اساس میگید؟ صرفا اسم یا علاقه خودتون؟ آخه الان مامایی هم اشباع شده ... و اینکه من برای ارشد ...

راستش توی پیام اولت اشاره نکرده بودی که محیط بیمارستان رو دوست نداری 

بخاطر همین بنظرم اومد که فرصت کاری مامایی بیشتر باشه؛توی مطب دکتر زنان هم میتونی کار کنی 

و خب به شخصه من لیسانسه های مامایی شاغل بیشتری دیدم نسبت به بهداشت 

اما خب نظر خودت اولویته شما خودت خیلی بیشتر با فضای کار و تحصیل رشته ات آشنایی

میتونی با دانشجوهای ارشد هم رشته ات هم صحبت کنی و مشورت بگیری

راستش توی پیام اولت اشاره نکرده بودی که محیط بیمارستان رو دوست نداری  بخاطر همین بنظرم اومد که ...

بله توی مطب مطب دکتر زنان هم میشه رفت اما هم حقوقش ناچیزه هم اینکه چندان خوشایند نیس:(

ممنون از نظرت عزیزم 

امیدوارم بتونیم حداقل در جایگاه خودمون مشغول به کار بشیم... مشکل جذب تعداد زیاد دانشجو در این رشته ...

امیدوارم 

تا جایی که من اطلاع دارم باید توی دروس عمومی و تخصصی رشته تجربی نمره امتحان نهایی داشته باشن مخصوصا که الان تاثیر معدل نهایی ۴۰درصد قطعی شده

رشته های علوم پزشکی کلا پذیرش بدون کنکور نداره 

اون موارد بدون کنکور هم توی دفترچه انتخاب رشته قید شده بود فقط واسه مناطق محرومه فقط بومی خود مناطق محروم رو برمیدارن تا مقطع کاردانی هست و تعهد به خدمت بسیار طولانی تعدادشم حدود ۶۰نفر سر جمع بود