2777
2789

سلام دوستان 

من کارشناس بهداشت عمومی هستم و تا حالا آزمون های استخدامی شرکت نکردم.

الان قصد ادامه تحصیل یا تغییر رشته دارم 

بین ارشد بهداشت (گرایش ها: اپیدمیولوژی، ارشد تغذیه، آموزش بهداشت) 

یا

لیسانس مامایی 

کدوم بهتره بنظرتون؟

رشته خودمو ادامه بدم یا دوباره کنکور سراسری بدم و لیسانس مامایی قبول بشم؟

از اونجایی که عاشق بچه هام بین این دو رشته موندم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامایی

بر چه اساس میگید؟ صرفا اسم یا علاقه خودتون؟

آخه الان مامایی هم اشباع شده ...

و اینکه من برای ارشد بهداشت راهم هموار تره ... لیسانسشو دارم ... این مرددم می‌کنه و شرایط بیمارستان رو دوست ندارم 

و اینکه کار ماما و کارشناس بهداشت در مرکز بهداشت تقریبا یکیه! مراقب سلامت

ارزش نداره به خاطر مامایی دوباره کنکور بدی که🫠

جدی میگین؟

خودمم احساس میکنم این دو رشته اونقدر تفاوت ندارند که دردسر های دوباره و ...

اگر هدف رشته تاپ تری بود مثل پزشکی و فیزیوتراپی و... ارزش داشت ... :(

گرایشای بهداشت عمومی فقط همیناست؟ببخشیدیه سوال بی ربط دوره طرحتون حقوقتون چقدربود؟وشهربزرگ بودین یاک ...

عزیزم 

نه گرایش زیاد داره 

محیط.اپید.تغذیه.اموزش.مهندسی پزشکی.سلامت سالمندی.مدیریت خدمات بهداشتی درمانی و ....

دو سال بود و با حقوق دو و نیم ( البته سال ۹۷)

شهر متوسط نه خیلی بزرگ ن کوچیک

تو نینی سایت خیلیا فکر میکنند ماما دکتره 

مثلا میگن دکتر ماما 

یا واسه مسایل جدی میرن پیش ماما و کلا اصلا اعتقادی به دکتر زنان ندارن فکر میکنن ماما همون دکتر زنانه

البته منظورم همه نیستا 

بنظرم س‌التو  جای خوبی مطرح نکردی

عزیزم  نه گرایش زیاد داره  محیط.اپید.تغذیه.اموزش.مهندسی پزشکی.سلامت سالمندی.مدیریت خدمات ...

عزیزم به نظرم رشته خودتوادامه بده به هیچ عنوان دوباره نشین برای کنکوربخون🥲اینوکسی بهت میگه که کنکوردادتایکی ازاین دوتاروقبول بشه واینقدرررردرموردشون فکرکرده بودم که آخرش به این نتیجه رسیدم بهداشت بخونم هرچندقبول نشدم کنکور😁ولی خب به شدت به مامایی علاقه داشتم ولی بهداشت امنیت شغلیش بیشتره باکلاستره واینکه خانوم خودتی یه جورایی وکارت زیادسخت نیست درضمن بتونی یکی ازگرایشاقبول شی مخصوصاتغذیه دیگه خانوم دکتری واسه خودت ودرآخرخوش بحالت که بهداشت خوندی🥲🥲🥲

مامان دوتافرشته کوچولوی ناز💙💝
جدی میگین؟ خودمم احساس میکنم این دو رشته اونقدر تفاوت ندارند که دردسر های دوباره و ... اگر هدف رشت ...

دقیقا، من خودم کارشناسی اتاق عمل خوندم و همکارای ماما زیاد داشتم و اکثرشون راضی نبودن از شرایط… و رفتن حتی تو کارای فرعی. رشته های پیراپزشکی از دور خوب به نظر میاد😂 به نظرم ارشد دکترا ادامه بده رشته ی خودتو. مگر اینکه واسه بقیه رشته ها بخوای کنکور بدی که اونام باز حوصله یا علاقه ی شدید میخواد…من خودمم ارشد مدیریت و اموزش پزشکی شرکت کردم که از فیلد بیمارستان وارد فیلد دانشگاهی بشم ولی به خاطر طرح نتونستم برم. 

تو نینی سایت خیلیا فکر میکنند ماما دکتره  مثلا میگن دکتر ماما  یا واسه مسایل جدی میرن پی ...

عزیزم😂😂😂 آره واقعا روزانه زیاد با این آدم ها سرو کار داشتم ... هرکس روپوش سفید تنش بود میگفتن دکتر...

آره الان برای یک عفونت ساده هم اکثرا پیش متخصص میرن ...