2777
2789
عنوان

رشته بهداشت عمومی

5293 بازدید | 21 پست

سلام دوستان 

نظرتون درباره رشته بهداشت عمومی چیه؟

من این لیسانس این رشته رو دارم 

دو سال طرح بودم و دوسال هم تمدید کردم و تمام بعدش بدلایلی سراغ کار نرفتم، بنظرتون استخدامی الان چطوره؟ جذب داره؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کارشناسی بهداشت دارم عزیزم. الان اوضاع استخدام چطوره؟ مادرتون کارمند بودن؟

آره مامانم مراقب سلامت خانه بهداشت هستش میگه باید بری شبکه بهداشت شهرتون سال کنی ببینی کی آزمون استخدامی میگیرند

آره مامانم مراقب سلامت خانه بهداشت هستش میگه باید بری شبکه بهداشت شهرتون سال کنی ببینی کی آزمون استخ ...

مرسی عزیزم 

مادرتون از اوضاع راضی هستند؟ حقوق و مزایا؟ 

از لحاظ روحی چطورن؟ منظورم اینه از کار در مرکز بهداشت خسته و فرسوده نشدن؟

مرسی عزیزم  مادرتون از اوضاع راضی هستند؟ حقوق و مزایا؟  از لحاظ روحی چطورن؟ منظورم اینه ...

مامانم الان 29ساله سرکار هست خسته که میشه ولی کارشو دوست داره خب همه روزهای هفته سرکار هست بجز جمعه این یه کم بد هست حقوقش 11میلیون رو روحیه ش تأثیر داشته ولی نه خیلی زیاد

مامانم الان 29ساله سرکار هست خسته که میشه ولی کارشو دوست داره خب همه روزهای هفته سرکار هست بجز جمعه ...

از این لحاظ که تایم کاری تا ظهر هست و شیفت شب و ... ندارن و محیط استریل هست با خون و ... زیاد سرکار نداریم عالیه... اما دریافتیشون با اینهمه سابقه واقعا کمه... البته فکر کنم با کارشناسی بیشتر باشه. 

امیدوارم تندرست و شاد باشند.

از این لحاظ که تایم کاری تا ظهر هست و شیفت شب و ... ندارن و محیط استریل هست با خون و ... زیاد سرکار ...

از 7.30تا2هستن  و با خون سر کار ندارن مامانم دیپلم قدیم داره گلم قطعا حقوق یه کارشناس بیشتر هست 

خب چرا شما نمیری کارشناس بیماری های واگیر یا غیرواگیر بشی  بنظرم بهتر هست 

عزیزم بنظر تو که بهداشت عمومی خوندی بهتر هست یا آموزش ابتدایی دانشگاه آزاد می‌خوام برام من تازه درسم ...

عزیزم 

یک سوال

آموزش ابتدایی استخدامش چطوره؟ اطلاع زیادی ندارم در مورد این رشته

آیندع شغلیش تامینه؟

اگر نیست،

بنظرم بهداشت عمومی به دو دلیل...

1. جزو رشته های علوم پزشکی هست و حداقل دوسال طرح رو مطمنا داری و بعد اگر بشه تمدید...

2.حقوق و مزایا و پرستیژ وزارت بهداشت خیلی بهتر از آموزش پرورش هست.

البته همه اینها در صورتی که واقعا بتونی استخدام بشی.

عزیزم  یک سوال آموزش ابتدایی استخدامش چطوره؟ اطلاع زیادی ندارم در مورد این رشته آیندع شغلیش ...

مرسی عزیزم ممنون از راهنماییت  میگن آموزش استخدامی داره و بهداشت عمومی هم آزمون استخدامی داره