2777
2789
ممنون گلم ، دختر خودم ۳۵ هفته و ۴ روز به دنیا اومد ولی بتا نزده بودم یه هفته دستگاه بود  شما ز ...

من دختر اولم 36 هفته اومد امپولی نزدم ولی دستگاه نرفت 

دومی هم 35 هفته بدنیا اومد همون روز تو بیمارستان برای ریه اش امپول زدن چند ساعت دستگاه رفت بعدش  خدای نکرده مشکلی نداشت 

اگه دوست داشتید برای  تو راهی من یه صلوات بفرستید😘ممنونم ازت❤️ 
من دختر اولم 36 هفته اومد امپولی نزدم ولی دستگاه نرفت  دومی هم 35 هفته بدنیا اومد همون روز تو ...

به من گفت پسر استقامت بدنش نسبت به دختر کمتره ممکنه بره دستگاه دعا کنید برام نره چون هم بیمه نیستم و هزینه دستگاه خیلیه هم خودم سر دخترم یه هفته بیمارستان بودم با شکم پاره خیلی اذیت شدم 

آرتینم رویای قشنگی که زود تموم شد  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به من گفت پسر استقامت بدنش نسبت به دختر کمتره ممکنه بره دستگاه دعا کنید برام نره چون هم بیمه نیستم و ...

انشاالله که مشکلی پیش نمیاد عزیزم نترس 36 هفته تقریبا بچه کامل شده و 8 ماه رو تموم کرده 

منم خودم مثل شما سابقه زایمان زودرس دارم کامل حالت رو میفهمم میدونم چه فشار روانی روی مادره

دعا میکنم به سلامتی زایمان کنی پسر گلتم هیچیش نشه فقط استراحت کن و خودت رو تقویت کن این روزها اخر تا بتونی به آخر برسونیش 

درکت میکنم چی می کشی الان من دکتر برام آمپول برای جلوگیری از زایمان داده بازم استرس عوارض آمپول رو دارم از زایمانم که زود باشه میترسم شما هم من دعا کن 😘

اگه دوست داشتید برای  تو راهی من یه صلوات بفرستید😘ممنونم ازت❤️