2777
2789

سلام دوستان من مدیر دهن بینی دارم و همکارای زیر آب زنه حسود که با خود شیرینی  و زیر آب زدن سعی می کنند خودشون رو خوب جلوه بدن و مدیری که اینا رو نمیفهمه اگر شما باشید در این موقعیت چیکار میکنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیرم تنها راهش صبر کردنه

و بی خیالی

سعی کن تمرکز روی کارات کنی نه رفتار بقیه

منم داشتم ۴ سال یه عوضی عقده ای بتمام معنا

شکر خدا شکرخدا شرش کم شده

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
عزیرم تنها راهش صبر کردنه و بی خیالی سعی کن تمرکز روی کارات کنی نه رفتار بقیه منم داشتم ۴ سال یه ...

من رابطه‌ی دوستانه و محترمانه خوبی با مدیرم داشتم و از کارم هم راضی بودم الان همکارم با زیر آبزنی سعی میکنه من و بقیه رو خراب کنه و رابطه من و مدیرم رو هم خراب کرده من هم فقط دلم برای زحمت های زیادی که کشیدم خیلی میسوزه

من رابطه‌ی دوستانه و محترمانه خوبی با مدیرم داشتم و از کارم هم راضی بودم الان همکارم با زیر آبزنی سع ...

متاسفانه منم قربانی این قضیه شدم‌ و حالتو خوب درک میکنم

فقط تا میتونی ازون همکارت فاصله بگیر و کارتو درست انجام بده که نتونن ازت ایراد بگیرن و دعا کن که سر همچین عقده تی هایی از مجموعه اتون کم بشه

من ۴ سال تحمل کردم

و شکرخدا امسال شرش کم شد

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
سلام عزیزم بله در خدمتم

گلم منم یه دوره کاراموزی حسابداری مالیاتی میرم توی یه موسسه  و احتمال زیاد تا چندروز دیگ بخوام استخدام شم اونجا و اینکه گفتن بهم باید تعهد 5سال کار بدی 

چون تجربه داری میپرسم نظرت چیه قبول کنم؟  از لحاظ پیشرفتی و مالی چطوره؟  حداقل چه مدت بعد یه مدیر مالی میتونم بشم؟ 

گلم منم یه دوره کاراموزی حسابداری مالیاتی میرم توی یه موسسه  و احتمال زیاد تا چندروز دیگ بخوام ...

درک میکنم چون شرکت از من هم تعهد خواسته و بابت اینه که خیلی سخت میشه یک نفری که صفره رو مدیر مالی کرد ولی از نظر من قرار داد پنج ساله نبند شاید ازدواج کنی و نتونی سخت کار کنی شاید  خدایی نکرده با مدیر یا همکارت به مشکل خوردی  اینطور باید ۵سال صبر کنی و تحمل کنی چون ازت سفته سنگین به عنوان ضمانت میگیرن و اینکه این کار به شدت سخت و استرس زاست شاید خسته شدی

درک میکنم چون شرکت از من هم تعهد خواسته و بابت اینه که خیلی سخت میشه یک نفری که صفره رو مدیر مالی کر ...

اما خب از لحاظ کلی کار توی شرکت حسابداری خیلی بهتره چون تجربه کار با انواع شرکت ها رو میکنی و خیلی زودتر و بیشتر پیشرفت میکنی و بعد از ۵ سال یک مدیر مالی در سطح متوسط میشی

اما خب از لحاظ کلی کار توی شرکت حسابداری خیلی بهتره چون تجربه کار با انواع شرکت ها رو میکنی و خیلی ز ...

اره درست میگی ولی این نگرانی روهم دارم که با وضعیت الانم بدون سابقه کار جایی نتونم استخدام بشم یا اگ بشم مثل این کار پیشرفت توش نباشه.  شماالان تعهد دادی 5ساله رو دادی؟ •