2777
2789

من فردا میخوام بفروشم 

فک نکنم‌بالاتر بره

می‌بینم...آن شکفتنِ شادی را💚پروازِ بلند آدمیزادی را💜آن جشنِ بزرگ روز آزادی را💙                                                          اهدا عضو...اهدا زندگی ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم میخام بخرم نمیدونم

من تو روزایی که داغون بودم گرمی اشکای گونم افکار پر پیچ و خم ذهنم آشفته حالی اعصابمو هیچکس ندید جز خودم. هیچکس بلندم نکرد جز خودم، پس به حرمت «خود خوبم» حتی اگه هزار بارم زمین بخورم بازم بلند میشم و بهترین موقعیت و میسازم😉😉😌🌜 آقایون درخواست دوستی ندید میفهمید؟؟؟؟

اگه لازم داری بفروش بره . چون درکنارش گرونتر بشه چیزای دیگه هم قیمتش میره بالا اگه طلا میرفت بالا بقیه چیزا ثابت بود برات سودی داشت ولی الان دیگه سود نداره. 

من اوایل 97که طلا داشت میرفت بالا همینجوری طلام رو فروختم پایین اومد بخرم 47گرم بود .

باز همسرم برام خرید 32گرمش رو البته تقصیر شوهرم بود گفت میاد پایین نخر و من قصدم از فروش فقط تعویض بود