سلام بچه ها اینو مینویسم برای کسایی که دکترها از بارداری پوچ میترسوننشون و میگن باید سقط کنن.
من 6هفته و 4روز رفتم سونو شکمی دکتر تا دید گفت احتمالا بارداریت پوچه چون ساک بارداری 18میل و 32صدم هست وحداقل باید کیسه زرده دیده بشه که نمیشه و باز 2هفته دیگه تکرار کن و منم يكم لكه بيني قهوه اي داشتم كه گفت خونريزي هست ولي دارو نداد. و با یه لحنی گفت انگار منظورش بود باید سقط کنم.فقط خدا میدونه چی بهم گذشت و چقدر گریه کردم تا رسیدم خونه ولی بعد سپردم به خدا و استراحت مطلق كردم كه خدا رو شكر لكه بينيم كم شد و بعدم برطرف شد.و ديگه اينكه هر روز سوره یاسین و حجرات میخوندم و قرص فولیک اسید 600هم مرتب هر شب استفاده میکردم بعد من به جای 2هفته ،چهار هفته صبر کردم چون گفتم شاید کلا دیر تشکیل شده و دیر تر برم دیگه قطعی تکلیفم رو میدونم (یعنی 10هفته و4روز رفتم یه دکتر دیگه )و خدا رو هزار بار شکر نی نی تشکیل شده بود قلبش هم میزد.فقط خواستم بگم زودی نترسین و به خودتون و نی نیتون استرس ندین. بعدم تا 8هفته هم ممكنه صداي قلب رو دكتر نشنوه پس زودي به سقط فكر نكنين و زمان بدين. انشالله كه هر كي ني ني ميخواد خدا يه ني ني سالم و صالح نسيبش كنه🤲🏻🤲🏻🌹🌹🙏🏻🙏🏻