2777
2789
عنوان

دلم تنگ شده برای پدرم به شدت

| مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 30 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی بهترین جایگاه روزیشون باشه پدرم چندین روز تصادف کرده و حالش خوب نیست متاسفانه به دلیل وضعیت بد ...

ان شاالله پدرتون هرچه زودتر خوب میشن و برمی‌گردن خونه اشون بخدا توکل کن 

برای شادی روح پدرم صلوات😭
خدا رحمت کنه همه پدرهایی که از کنارمون رفتند پدر  من ۳۰ سالش بود که رفت نفهمیدم پدر داشتن چه طع ...

خدا رحمتشون کنه واقعا خاطره نداشتن بهتراز اینه که تمام روز به خاطراتش فک‌کنی من پدرم آدمی بود که در همه کارها ازش مشورت می‌خواستیم یه پدر بود که آگاه بود همه چی بلد بود الان تمام اتفاقات طول روز م یاد پدرم میافتم خاطرات چنان آتش میزنه به وجود و قلب آدم که نمیدونی خوشبحالت تو بوسه نزدی که پیشانی یخ زده پدرت

برای شادی روح پدرم صلوات😭
خدا رحمتشون کنه واقعا خاطره نداشتن بهتراز اینه که تمام روز به خاطراتش فک‌کنی من پدرم آدمی بود که در ...

بله واقعا سخته خدا بهتون صبر بده من ۸ سالم بود پدرم رو یادمه ولی گنگ و مبهم ..حتی تو بهترین لحظات زندگیم ته دلم خالیه...

فلک را سقف بشکافیم طرحی نو دراندازیم
خدا رحمتشون کنه واقعا خاطره نداشتن بهتراز اینه که تمام روز به خاطراتش فک‌کنی من پدرم آدمی بود که در ...

وای استارتر عزیزم منم بعضی مواقع همین میشم ، اما چند نفر بهم گفتند اگه بخوای اینجوری پیش بری، (منم مثل تو از درووون می‌سوزم) ممکنه خدای نکرده زبونم لال غده سرطانی تو بدنت تشکیل شه...منم از اون موقع دیگه خودم رو کنترل میکنم حواسم پرت میکنم ، میگم اون حاش خوبه پیشه خداست و از این حرفها، خواهش میکنم خودت را داغون نکن🙏

دوستای خوبم ،لطفا حواستون باشه به افرادی که این بیماری رو دارند ((سادومازوخیسم))  ______متاسفانه این عده از درد و رنج مردم لذت میبرند و ممکنه راهنمایی های غلطی بهتون بدهند😟😥☹️____       علایق من: کتاب📚و تحقیق 📝  ، مهربونی🧚🌷🧚، کمک به هم نوع ⭐🌎🕊️ عاشق افراد باکلاسی هستم که هیچ وقتی برای غیبت کردن و تهمت زدن ندارند💓

دقیقا منم همینو میگم کسایی خاطره ندارن باز،بهتر کنار،میان.منم همینطورم تو لحظه ب لحظه توی،تمام چیزا نظراتش مهم هست و ینی منم طاقت اونروزو ندارم😭تمام کارهام رفت امدام دلخوشی همه چی  ...حتی،الان که ازدواج کردم  همینه   ینی من میگم چحوری سی سال خاطره و ادم یادش بره  .هر گوشه خونم مغازه لباسام هرجی فکنی توش اونم هست😔😔گاهی،میگم چقدر وابستگی،بده کاش حس نداشتیم...یا بعد هر اتفاقی یه قرصی بود میخوردیم کل حافظه پاک میشد