2777
2789
عنوان

پسرمذهبی

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 30 پست
میگفت ک بهم من دوست پسرتون نیستم اینطوری رفتار نکنید من برا ازدواج اومدم و اینا بعد عید هم میام خواس ...

بگو اوکی پس همون بعد عید تشریف تونو بیارید الانم فاصله رو رعایت کن😑

دخترانی  که کتاب می‌‌خوانند برای جوامع نابرابر و مردسالار خطرناکند زیرا آنها با مطالعه می‌‌توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید اینو میگم ولی اگه سید بوده جدش بزنه توی کمرش اگه دروغ نگه والا یه سید واقعی تا محرم نشه گناه ...

بهش ک گفتم گناهه چرا دست بدیم خودتون بهتر از من میدونید میگ بله اما آخرمون ازدواجه مشکلی نداره 

کاملاً اشتباهه اگه راست میگه اول عقد کنید بعد تا هر وقت دلش خواست دست همدیگه رو بگیرید

ن این قرارش بر اینه ک بعد عید چون میره آموزش اینا بیلد

اما خیلی چادر میگ و میگ آرایش کم باشه اینا بعد هم میگ نوحه آرامش میکنه قشنگ منو وادار میکنه ک مثلا مذهبیه واقعیه

ن این قرارش بر اینه ک بعد عید چون میره آموزش اینا بیلد اما خیلی چادر میگ و میگ آرایش کم باشه اینا ب ...

گول نخور فقط همین داره باهات بازی میکنه بگو تا زمانی که عقد نکردیم حق نداری به من دست بزنی 

من خودم پسرم مجرد هم هستم جنس تمام پسرا رو هم خیلی خوب میشناسم الان هم دارم بهت میگم داره بهت دروغ م ...

بله منم وقتی دیدمش هم میدیدم داره بهم نزدیک میشه گفتم ک بره اونطرف اما ماشالله سید ها رو قشنگ سر افکنده میکنه

بله منم وقتی دیدمش هم میدیدم داره بهم نزدیک میشه گفتم ک بره اونطرف اما ماشالله سید ها رو قشنگ سر افک ...

حرف‌هاش رو باور نکن سید و غیر سید نداره حرف آخر رو بهت بزنم اگه به هیچ پسری بها ندی بیشتر جذب میشی بیشتر خواهان و خواستگار داری بیشتر برای ازدواج شما رو می‌خوان

درسته ممنون بابت حرفاتون🙏

خواهش میکنم فقط عاقلانه تصمیم بگیر و اینو یادت نره یه ازدواج موفق زمانی اتفاق می‌افته که در دوران دوستی و آشنایی طرف مقابلت امتحانش رو به خوبی پس بده و قبول بشه