2777
2789
عنوان

ریاضی یا تجربی

217 بازدید | 16 پست

خود من رشتم ریاضی هست واسه کسی میپرسم   دختر کلاس هشتمی  درسش خوبه   ریاضی دوست داره ولی از سوالات خیلی پیچیده بدش میاد  زیست رو هم دوست داده و تو هر سطحی میتونه بخونه  عاشق کارهای فنی و ساخت و ساز وسایله  فیزیک رو هم دوست داره   همین الانم یه تیم داره که همش با اونا داره پروژه های فنی آماده میکنه ( ربات و این چیزا)  تا جایی که میدونم هم از خون و محیط بیمارستان بدش نمیاد  باهاش حرف زدم نگرانه از پس مسئله های خیلی سخت ریاضی بر نیاد و میترسه آینده شغلی نداشته باشه رشته ریاضی چون دوست داره پروژه محور کار کنه و میگه مثلا ریاضی تضمین شده نیست ولی پزشکی تضمین شده راهنمایی کنید کدوم رشته براش بهتره  

هرگوشه از این حصار ، صد بیژن آزاده در بند است ، خون سیاوش جوان در ساغر افراسیاب پیر می‌جوشد،  خونی که با هر قطره اش ، صد صبح در پیوند است...🥀#علیه_فراموشی                                  #یوسف_قبادی #سگارو

لایک بکن

خلاصه ایی از نینی سایت با مادرشوهر ، شوهر، اقوام شوهر و قوم قبلیه شوهر دعوا کردم 😐 بیبی زدم منفی شد اقدامم چرا حامله نمیشم 😶 حامله ها :نشستم زمین یکم شتاب داشتم بچم نیوفتاد ؟ صدای تلویزیون از ۹ رفت ۱۰ بچم گوشاش ناشنوا نشه😐 عقدا و رلا : بیاید برام گل خریده ببینین😐( حسادت عزیزم چشامون در اومد ) ما کنکوریا: چطوری توی یک روز ۴۸ ساعت درس بخونم 😐 اگر ۴۸ ساعت درس بخونم قبول میشم؟ 😐 تینیجرای سایت در قالب بزرگسالان : شوهرم پزشکه با مازراتی اومده دنبالم برام سرویس طلا خریده😐 یک عده ی همه کاره ی هیچ کاره ام داریم ک بیاین عکس بینی ام بیاید عکس لبام بیاین عکس شلوارم لباسم  ناخن انگشت یکم کوچیک پام 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ریاضی

آینده شغلیش چطوریه ؟ یجورایی من این دخترو آوردم توی ریاضی میترسم بخاطر من آیندش خراب شه

هرگوشه از این حصار ، صد بیژن آزاده در بند است ، خون سیاوش جوان در ساغر افراسیاب پیر می‌جوشد،  خونی که با هر قطره اش ، صد صبح در پیوند است...🥀#علیه_فراموشی                                  #یوسف_قبادی #سگارو

ریاضی

راجع به آینده شغلی نگرانم

آینده شغلیش چطوریه ؟ یجورایی من این دخترو آوردم توی ریاضی میترسم بخاطر من آیندش خراب شه

ب خودش بگو باید خودت انتخاب کنی،وقتی آدم بره سراغ علاقش می‌تونه موفق بشه

به سه چیز تکیه نکن:  غرور،دروغ،عشق ،ادم با دروغ میتازد ،با   غرور می‌بازد ،با عشق میمیرد.      .دکتر علی شریعتی.             جانم فدای ایران 🇮🇷
اگه میتونه وشرایطش رو داره طوری بخونه که بتونه بره خارج ریاضی اگه نه قطعا تجربی

شرایطش که اونقدری محیا نیست بره

ب خودش بگو باید خودت انتخاب کنی،وقتی آدم بره سراغ علاقش می‌تونه موفق بشه

نمیدونم واسه کارش چجوری میشه بنا به تجربه خودم تا حدود ۲۵ ۶ سالگی و توی دانشگاه پروژه و اینا خوب بهش میدن ولی میترسم بعدش زمینه کاری نداشته باشه

نمیدونم واسه کارش چجوری میشه بنا به تجربه خودم تا حدود ۲۵ ۶ سالگی و توی دانشگاه پروژه و اینا خوب بهش ...

صد درصد پیدا میکنه،من عقیدم اینه اگه انسان میخواد زندگی کنه حتی کم حتما بره سراغ علاقش

به سه چیز تکیه نکن:  غرور،دروغ،عشق ،ادم با دروغ میتازد ،با   غرور می‌بازد ،با عشق میمیرد.      .دکتر علی شریعتی.             جانم فدای ایران 🇮🇷

از الان نمیشه حدس زد بعدا میتونه پزشکی بخونه یا نه یا معدلش توی تجربی میتونه بالا باشه

علاقه اش رو انتخاب کنه خیلی بهتره

پزشکی قبول شدن اونم بین ۵۷۴ هزار نفر متقاضی اصلا کار راحتی نیست چون یه تعدادی از تجربی ها اصلا قبول نمیشن یه عده ای باباهاشون جانباز یا شهید هستند سهمیه دارن یه عده ای بهترین و گرون ترین کتاب های تست رو می‌خرن پزشک ها زندگی پیچیده ای دارن اگه میتونه کلی استرس و بی خوابی و شیفت شب تحمل کنه و واقعا علاقه داره به تجربی پزشکی براش مناسبه

‌                                                                                         

پس ریاضی توایران براش اینده ای نداره عزیزم

بالاخره باید یه چیزی انتخاب کنه به هر حال تجربی ام سخته متقاضی زیاد داره سخت میشه پزشکی قبول شد قبول هم بشه خیلی باید درس بخونه اگه تخصص بخونه که نصف عمرشو باید درس بخونه.به نظرم اگه تحمل همه اینا رو با هم داشته باشه میتونه موفق بشه 

‌