2777
2789

رفتم خط جدید بخرم خط قبلی مزاحم زیاد داشت بعد موقع اسکن کارت ملی ازم پرسید کارت ملی خودته؟!! منم گفتم بله دیگه 

شاید الان میگی چون عکس کارت ملی با چهره ی خودمون خیلی متفاوته و واس استارتر متفاوت تر ولی نههه موضوع همین قدر ساده و سطحی نیست حالا چرا؟ چون درست روز بعد بدون اینکه روحم خبر داشته باشه همون آدم تونسته بود یه خط دیگه هم با کد ملی  من صادر کنه که حالا دست خودشه!! نمیدونم هدفشون دقیقا چی می تونه باشه هر چی فکر میکنم نمیتونم دید مثبتی داشته باشم اینا یه مشت کلاهبردارن یعنی تعجبم از اینه که چطور بدون اسکن کارت ملی من تونسته یه خط به اسم من بگیره و حالا هر جور سوء استفاده ای هم بخواد از اون خط  کنه و هر جرم مجازی رو بخواد با اون مرتکب بشه، میشه و  هیچ هراسی نداره چون صاحب اصلی اون خط یه نفر دیگست و حالا اون آدم منم و خدا میدونه این شیادای شرور کلاهبردار الان چندمین بارشونه یا با چند نفر این کارو کردن.  سوزوندن اون خط هم ریسکیه چون معلوم نیست آدمی که بدون نیاز به اسکن و یا حضور کارت ملی من تونسته خط بگیره بعد از سوزوندن خط توسط من، باز هم بره و این کارو تکرار کنه و از همه مهم تر به چه حق یا اجازه ای حتی اگه قصدش کلاهبرداری هم نباشه اومده و از کد ملی من بی خبر از من سواستفاده کنه؟!؟ دلم میخواد ادبش کنم ولی نمیدونم چجوری جالب اینجاست خطی هم که به اسم من گرفته الان خاموشه و نمیدونم کی قراره روشنش کنه و غلطای اضافشو کنه 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه از کجا متوجه شدم این بودش که پیامش اومد که به کد ملی من یه سیم کارت در اون اپراتور ثبت شده در حالیکه من خونه نشستم!! (لحظه ای پیام میاد که درست همون موقع ثبت شده و طبیعتا باید شما تو دفتر باشین!! اونم با کارت ملی)  منم پیگیری کردم و ساده ازش نگذشتم رفتم یه دفتر پیشخوان دیگه و متوجه شدم که یه سیمکارت دیگه ای بناممه در حالی که خودمم تا اون روز خبر نداشتم 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣

بنظرم برو فتا و سریع شکایت کن تا پیگیری کنن اگه کار خلافی بشه باهاش به اسم تو در میره 

گر نگهدار من آن است که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد.. خدایا من کسیو جز تو ندارم خودت نگهدار من همسرم و زندگیم باش🥺❤
برو بسوزونش هراز گاهی هم استعلام بگیر ببین تعداد خط ها زیاد نشده باشه 

تا کی هی برم استعلام بگیرم؟؟ اصلا وقتشو ندارم 

عزیزم هر چه زودتر برو شکایت کن.نسوزون خط رو. ما هم همین بلا سرمون اومد تا متوجه شدیم دیدیم یه عالمه ...

گمشده دادیم.خدا لعنت کنه اینارو چ جراتی دارن.بعد سه سال تونستیم ثابت کنیم ک گوشیارو ما ندزدیدیم ولی چ فایده چ عالمه پول الکی دادیم

بجای خود خوری برو و بگو همچین پیامکی اومده مگه دوتا سیم بنامت ثبت نام کرده؟؟ در ضمن شما برو اون خطو ...

نمیتونم که هی برم استعلام بگیرم وقتشو ندارم بعدم اون شماره ی هر خط به نام منو داره چون کد ملی رو داره و من نمیتونم همه ی خط ها رو همزمان روشن نگه دارم و منتظر پیام بمونم که متوجه شم کی دوباره از کد ملی من خط گرفته که