رفتم خط جدید بخرم خط قبلی مزاحم زیاد داشت بعد موقع اسکن کارت ملی ازم پرسید کارت ملی خودته؟!! منم گفتم بله دیگه
شاید الان میگی چون عکس کارت ملی با چهره ی خودمون خیلی متفاوته و واس استارتر متفاوت تر ولی نههه موضوع همین قدر ساده و سطحی نیست حالا چرا؟ چون درست روز بعد بدون اینکه روحم خبر داشته باشه همون آدم تونسته بود یه خط دیگه هم با کد ملی من صادر کنه که حالا دست خودشه!! نمیدونم هدفشون دقیقا چی می تونه باشه هر چی فکر میکنم نمیتونم دید مثبتی داشته باشم اینا یه مشت کلاهبردارن یعنی تعجبم از اینه که چطور بدون اسکن کارت ملی من تونسته یه خط به اسم من بگیره و حالا هر جور سوء استفاده ای هم بخواد از اون خط کنه و هر جرم مجازی رو بخواد با اون مرتکب بشه، میشه و هیچ هراسی نداره چون صاحب اصلی اون خط یه نفر دیگست و حالا اون آدم منم و خدا میدونه این شیادای شرور کلاهبردار الان چندمین بارشونه یا با چند نفر این کارو کردن. سوزوندن اون خط هم ریسکیه چون معلوم نیست آدمی که بدون نیاز به اسکن و یا حضور کارت ملی من تونسته خط بگیره بعد از سوزوندن خط توسط من، باز هم بره و این کارو تکرار کنه و از همه مهم تر به چه حق یا اجازه ای حتی اگه قصدش کلاهبرداری هم نباشه اومده و از کد ملی من بی خبر از من سواستفاده کنه؟!؟ دلم میخواد ادبش کنم ولی نمیدونم چجوری جالب اینجاست خطی هم که به اسم من گرفته الان خاموشه و نمیدونم کی قراره روشنش کنه و غلطای اضافشو کنه