2777
2789
درسته خیلی ریسک داره. من که خیلی سختی کشیدم روز خوش ندیدم. تا زایمان کنم پیر شدم

میشه لطفا توضیح بدی دقیقا چیشد و‌با جزئیات خیلی ب راهنمایی احتیاج دارم 

راستش من بچه مدرسه ای دارم و اینکه شوهرمم همیشه نیست فک میکنی بااین شرایط بتونم از پسش بر بیام ؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میشه لطفا توضیح بدی دقیقا چیشد و‌با جزئیات خیلی ب راهنمایی احتیاج دارم  راستش من بچه مدرسه ای ...

عزیزم منظورم دوران بارداریو ریسک هاش بود. بزای بغذ زایمان و بچه داری تجربه ای ندارم.

دارو خوردن یا آی وی اف کرذن هم همیشه جواب نمیذه و اینجوری نیس که حتما دوقلو بشع.

دوران بارذاری ذوقلویی سخته و ریسک زایمان زودرس داری. همه عوارض بارداری هم شذید تره

عزیزم منظورم دوران بارداریو ریسک هاش بود. بزای بغذ زایمان و بچه داری تجربه ای ندارم. دارو خوردن یا ...

منم منظورم خود بارداریه اینکه کسی و ندارم بهم رسیدگی کنه شنیدم خیلی باید استراحت کرد ک با بچه مدرسه ای فک نکنم بشه 

ممنونم عزیزم بخاطر پاسخت 

منم منظورم خود بارداریه اینکه کسی و ندارم بهم رسیدگی کنه شنیدم خیلی باید استراحت کرد ک با بچه م ...

اره عزیزم باید خیلی استراحت کنی تا طول سرویکس پایین نیاد چون در دوقلویی خطر زایمان زودرس هست. 

موفق باشی عزیزم