2777
2789

مامانا دختر من ۴ سال و نیمشه، تا الان گوششو سوراخ نکردم چون دوس داشتم بزرگ شه خودش بخواد بعد، الان دوماهه به شدت اصرار داره که گوشمو سوراخ کنید گوشواره دوس دارم.

میشه جایی رو معرفی کنید بهم که بهداشتی باشه و خوب سوراخ کنه گوش رو؟ با سلیقه باشه پایین بالا سوراخ نکنه گوششو. 

تهران هستم، هر جای تهران باشه مهم نیست، خودم سمت شرق و سمت پاسداران شریعتی میرداماد واسم راحتتره بردنش ولی بازم فرقی نداره.

مرسی که راهنمایی میکنید

مطبها انجام میدن

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تهران نیستم ولی معمولا تزریقاتیا سوراخ میکنن

خواهر منم هم سنو سال دختر شما بود بردیم سوراخ کردیم

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون