2777
2789
عنوان

خانما مارک لباسشویی و ظرفشوییتون چیه؟🤗♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 2418 بازدید | 82 پست
من هرشب استفاده میکنم‌ اره چرا نشه 

خب شمام یه نفرید؟ برا یه نفر بنظرم زیاده هر روز روشم کردن ! مصرف مواد شویندشم بگید لطفا

با عرض احترام لطفا زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن ممنون🙏🌹
البته ک اونا هم زحمت زیادی کشیدن و لایق بهترینان  خودم همسن و سال توئم برا همین گفتم  اص ...

اها از اون لحاظ گفتی فکر کردم خودت هم لاقل ۲۰ به بالایی 😂 

نگران نباش راه واسه موفقیت زیاده یکیش کنکوره این نشد راه عای دیگه ای هم هست ❤️🫶🏻

تاریک ترین لحظه شب هنگام سپیده دم هست ✨⭐️دانشجو پزشکی ورودی ۴۰۱🩺❣️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ بد 😑💔 الان بیشتریا برا ظرفشویی یا بووش گفتن یا سامسونگ لباسشویی هم ال جی

ظرفشویی سامسونگ خدایی عالی بود ماله من 

ظرف های کریستال چنان برق میندازه یا قاشق چنگال ها رو همچین برق میزنن بدون یدونه لک 

ولی لباسشویی به نظرم دوو خیلی خوبه 

ماله جاریم بود یه بار باهاش شستم عالی تمیز می‌کرد

لباسشویی من که هرچی تاید و مایع لباسشویی هرچی بریزم توی لباس میمونه 

زندگی جاریست،شایدم مادرشوهره😛
خب شمام یه نفرید؟ برا یه نفر بنظرم زیاده هر روز روشم کردن ! مصرف مواد شویندشم بگید لطفا

ما سه نفریم 

قبلا که‌ یه روز درمیون روشن‌ میکردم الان هرروز 

قرصشم فینیش میگیرم اکثرا از ترکیه میگیریم آخرین بار یه تومن دادم 

عید خریدم که هنوز تموم نشده

یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄                         عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈
ظرفشویی سامسونگ خدایی عالی بود ماله من  ظرف های کریستال چنان برق میندازه یا قاشق چنگال ها رو ه ...

اره دوو هم میگن خوبه

مرسی عزیزم از وقتی ک گذاشتی😍❤️

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
  میشه برای خونه دارشدنم صلوات بفرستی❤️.                  هُوَ رَبُّ المُستَحیل و انت تبکی عَلَی المُمکن  خدایااز تومعجزه میخواهم معجزه ای بزرگ درحد خدابودنت معجزه ای ک اشک شوقم راجاری کند.  ‌ و امامن نیمه شبی خواهم رفت .. ازجهانی که مال من نیست ..اززمینی که مرابیهوده به آن بسته اند!    ‌ حیف فریادمرا بُغض به یغمابرده!یک بغل حرف ولی محض نگفتن دارم!
اها از اون لحاظ گفتی فکر کردم خودت هم لاقل ۲۰ به بالایی 😂  نگران نباش راه واسه موفقیت زیاده ی ...

خودم ک پزشکی مد نظرم نبود با سوابق تحصیلی ثبت نام‌کردم

مرسی عزیزم🥰

1
5
10
15
20
25
30
35
40
  میشه برای خونه دارشدنم صلوات بفرستی❤️.                  هُوَ رَبُّ المُستَحیل و انت تبکی عَلَی المُمکن  خدایااز تومعجزه میخواهم معجزه ای بزرگ درحد خدابودنت معجزه ای ک اشک شوقم راجاری کند.  ‌ و امامن نیمه شبی خواهم رفت .. ازجهانی که مال من نیست ..اززمینی که مرابیهوده به آن بسته اند!    ‌ حیف فریادمرا بُغض به یغمابرده!یک بغل حرف ولی محض نگفتن دارم!
خودم ک پزشکی مد نظرم نبود با سوابق تحصیلی ثبت نام‌کردم مرسی عزیزم🥰

خیلی هم عالی ❤️🫶🏻🥰

تاریک ترین لحظه شب هنگام سپیده دم هست ✨⭐️دانشجو پزشکی ورودی ۴۰۱🩺❣️
ال جی خیلی راضیم

میشه مدلشو بگی عزیزم🥰❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ال.جی خیلی خوبه

مدلشو میگی گلم؟♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40
لباسشویی الجی ظرفشویی دوو ال‌جی عالیه

مدلشو میگی گلم؟❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40
لباسشویی الجی ظرفشویی دوو ال‌جی عالیه

ظروشویی هر روز روشن میکنی؟

عضو گروهآبی وزن هفته قبل۷۴.۵ & ۷۳.۵ & ۷۳ & ۷۰.۷۰۰&۷۰.۶۰۰&۶۹.۷۰۰&۶۹.۱۰۰&68.600&68.500&67.2600�وزن این هفته ۶7.200😑😪هدف اول ۶۵🥰🥰هدف دوم ۶۰😋🥰😍 چند روز دیگه میبینمت هوراااا تا عید لباسای خوشگل مشگل میپوشم هر لباسی دلم میخواد هورااا