اره برو چون خدایی نکرده تو تصادفات شدید اگر نیاز به خون داشته باشی بر اساس اون بهت خون میزنن و خب اشتباه ثبت شده برات
خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم
آخه میخوام بشینم پشت ماشین ولی مطمئنم اگه گواهینامه رو ببرم واسه درست کردن دوباره کلی معطلی داره همی ...
والا من شش ساله ماشین میرونم یبارم کسی ازم گواهینامه نخواسته خیلی وقتا اصلا پیشم نبوده بنظرم برو دنبالش بهرحال ادم همه چیز رو تو نظربگیره خوبه
خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم