2777
2789
عنوان

لطفا کمک واجبه

115 بازدید | 12 پست

خانوما ما بیمه تکمیلی داریم بد برادرم اینا ندارن زنداداشم دفعه پیش مریض بود خونه ما با دفترچه من بردیمش دکتر اونجا چون تکمیلی داشتیم رایگان شد همه چیزش الان دیروز زنگ زد گف ی آزمایش و یه ام آر آی داره گفت کد ملیتو بده با  شماره ملی تو برم هزینش نکنیم حقیقتش چون خیلی برام خوبن خوبی میکنن منم تو رو در وایسی دادم گفتم باشه حالا میترسم درد سر بشه بفهمن یا چه میدونم ی اتفاقی بیوفته بیمه قطع کنن یا بدا چیزی لازم بشه تو سیستم بگن فلان آزمایش و اینا ب ابن کد ملی انجام شده دردسر بشه راستش خجالت کشیدم ب شوهرم بگم ک دادم کد ملی مو آلان ترس برم داشته  دردسر نشه یوخ؟؟

گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه

کد ملی دادی هیچی دیگه

هربار با کد ملی شما میره شما هم خبردار نمیشی

عشق مقدس است و عاشق اهل خیانت نیست⁦❤️⁩ عاشق ناپاکی را به حریم پاک و مقدس دل راه نمی‌دهد 💚 هوس رانباید عشق نامید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زن داداشم بيمه نبود با كد ملي خواهرش ازمايش و سونوي سه تا بچه هاشو انجام داد

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه
درد سر نشد بدا

نه بابا چه درد سري. خب بنده خدا مريضه شايد دستشون تنگه

من باردار كه بودم يه سونو و ازمايش داشتم كه خيلي گرون ميشد اون موقع هم ديتم تنگ بود خواهر شوهرم بيمه تكميلي بود ما بيمه نداشتيم همسرم بهش رو زد خواهرشوهرم گفت برگه هاش تموم شده گفتم با شماره مليه گفت نه بذار درستش كنم برات ميارمش. منتظرش شدم نداد بهم. هنوز تو دلم مونده😔چون ميدونست داداشش دستش خاليه

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه
خب ما همه جا کپی شناسنامه میخوان صد جا شماره ملی ادمو دارن پس یک ملت میتونن استفاده کنن؟؟؟

اون صد جا که نمیاد از بیمه شما استفاده کنه معمولاً فامیل از این کارا میکنه جای که من زندگی میکنم فقط کد ملی میخوان 

عشق مقدس است و عاشق اهل خیانت نیست⁦❤️⁩ عاشق ناپاکی را به حریم پاک و مقدس دل راه نمی‌دهد 💚 هوس رانباید عشق نامید