2777
2789

سلام من یه پسر 10 ساله دارم و خودمم 35 سالمه تصمیم داشتم فقط همین یک فرزند رو داشته باشم و همسرمم موافق تک فرزندیه.ولی چند وقتیه پسرم خیلی التماس میکنه آبجی یا داداش داشته باشه واز این که تنهاس خیلی ناراحته و واقعا توروحیش تاثیر گذاشته.اطرافیان میگن یه دونه دیگه بیار .اگه نیاری بعدا پشیمون میشی حالا با توجه به این که سنم داره بالا میره شما جای من بودید چکار می کردید.در ضمن خونه و ماشین داریم و وضع مالیمون متوسط هست.بیشترین دغدغم ترس از آینده و جامعه اس

سلام عزیزم گناه داره بیار براش منم دوتا پسر دارم پسر بزرگم همیشه میگه مامان ممنونم ازت که برام داداشی آوردی واقعا تنهایی سخته برای بچه ها منم چون دوتا هستن دیگه خیالم راحت کار بانکی اداری اینا دارم میزارمشون تو خونه و میرم چون دیگه تنها نیست که بخوات حوصلش سر بره خیلی هم هوای داداشش داره خودش حمومش میده دسشویی می‌بره رخت خوابش پهن می‌کنه میخوابونتش قصه میگه براش 

اللهم صل علی محمد و آل محمد مدرس زبان عربی ؛  تضمینی ؛عراقی ؛ فصیح ؛ لبنانی ؛ کویتی ؛ بحرینی ؛ قطر؛ سوری ؛ عربی محاوره ای ؛ و...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .دوست داری برای خودت درآمد داشته باشی تو خونه خودت بگو برات عکس از کارام بفرستم من مربی تریکو بافی ام  به صورت مجازی کاملا حرفه ای و تضمینی😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم چی بگم تصمیم با خودته

پسر منم خیلی دوست داشت خواهر یا برادر داشته باشه منم ده سالش بود که اقدام کردم ولی دوتا سقط شد و دیگه بعد اون خیلی دکتر رفتم دوا و درمون کردم بی فایده بود تا اینکه سه ماه پیش خدا خواست و یکی دیگه بهم داد 

سلام گلم .پسر منم میگه هیچی ازتون نمیخوام فقط داداش یا آبجی بیارید

تازه الان من دارم سومی رو هم میارم دختر عشق مامان فداش بشم گناه داره بیار براش مخصوصا که الان خونه ها همه آپارتمانی رفت و آمدا کم بچه ها واقعا تنهایی اذیتشون می‌کنه 

اللهم صل علی محمد و آل محمد مدرس زبان عربی ؛  تضمینی ؛عراقی ؛ فصیح ؛ لبنانی ؛ کویتی ؛ بحرینی ؛ قطر؛ سوری ؛ عربی محاوره ای ؛ و...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .دوست داری برای خودت درآمد داشته باشی تو خونه خودت بگو برات عکس از کارام بفرستم من مربی تریکو بافی ام  به صورت مجازی کاملا حرفه ای و تضمینی😍
نمیدونم چی بگم تصمیم با خودته پسر منم خیلی دوست داشت خواهر یا برادر داشته باشه منم ده سالش بود که ا ...

منم تازه رفتم دکتر برای آزمایش های قبل بارداری .ولی واقعا دو دلم نمیدونم تصمیم درست چیه

منم تازه رفتم دکتر برای آزمایش های قبل بارداری .ولی واقعا دو دلم نمیدونم تصمیم درست چیه

کار خیلی خیلی خوبی می‌کنی خاطرت جمع باشه

عزیزم به حرف بچه نباش.. اگه واقعا توان روحی و جسمی و علاقه به بزرگ کردن یکی دیگه داری که اوکی چون مسئولیتش ۱۰۰درصد با شماست نه با پسرتون.. اگه تنها دلیلت خواسته بچه اوله نگران نباش ۴سال دیگه میره دبیرستان این چیزا یادش میره . خواسته بچه اول کافی نیست واقعا

تازه الان من دارم سومی رو هم میارم دختر عشق مامان فداش بشم گناه داره بیار براش مخصوصا که الان خونه ه ...

انشاالله با سلامتی به دنیا بیاد .برای منم دعا کن هر چی صلاح من و زندگیم هست پیش بیاد

اگه هستی بگو که عکس پسرامو برات بفرستم

عزیزم به حرف بچه نباش.. اگه واقعا توان روحی و جسمی و علاقه به بزرگ کردن یکی دیگه داری که اوکی چون مس ...

نه واقعا الان از نظر روحی آمادگی ندارم.ولی میترسم بعدا پشیمون بشم و دیگه دیر باشه