2777
2789

مبارکه

دوستان من ۴۵ روز بیشتر از پریم گذشنه سومو هم دادم گفتن کیست ریزه خب. ولی دکتر شک کرده میگه کیست ب این ریزی ک باعث این همه عقب افتادن نمیسه. شاید تو این مدت نزدیکی داشتی و باردار شدی و گفت ضخامت آندومتر زیاده...

الان سینه هام خیلی درد میکنه بهم فولیک اسید داد .بخاطر اونه؟

تو رو خدا اگه چشت به امضام خورد یه صلوات برا سلامتی نی نی تو دلم بفرس🌼و یه صلوات برای تکمیل شدن خونم❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید پسر😍

😌گویند ک هر تیره شبی را سحری هست خدایا روزی صد هزار بار شکرت بابت تو دلی که بعد از انتظار بهم دادی  خدا جونم مراقب حسامم باش و سالم تو بغلم بزارش   دوستت دارم قلب مامان روح بابا منو بابایی با عشق منتظر لمس دستاتیم
مبارکه دوستان من ۴۵ روز بیشتر از پریم گذشنه سومو هم دادم گفتن کیست ریزه خب. ولی دکتر شک کرده میگه ک ...

اسید فولیک ربطی نداره به سینه درد شاید بارداری

قشنگیش به همینه خدا بهت نمیگه یهو غافلگیرت میکنه ...
اسید فولیک ربطی نداره به سینه درد شاید بارداری

نمیدونم . بعد اخه وقت پری هم ادم سینه درد میشه .ممکنه بخام پریود بشم؟بخاطر فولیک اسید؟

تو رو خدا اگه چشت به امضام خورد یه صلوات برا سلامتی نی نی تو دلم بفرس🌼و یه صلوات برای تکمیل شدن خونم❤

پسره  شک نکن

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان، هی چرخ بزن در دل من، دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد در پیکر من دو قلب دارد ضرباان  28 خرداد 1401 دخترکم پا به دنیای عاشقانه من و باباش گذاشت، امیدوارم رفیق های خوبی برای همدیگه باشیم... دعا کنید لایق بهترین  هدیه خدا باشم و بتونم خوب تربیتش کنم... حس شیرین مادری رو برای همه منتظرا آرزو میکنم
تقریبا ۱۰ مهر دادم ک ۷.۶ بودم منفی بود.

عزیزم اخه دوست منم ۲۷ روز پریودش عقب افتاد  و تست و بتا منفی بود دکتر دوفامد و دارو داد پریود شه اما  دوستم مخورده بود بعد۲۷ روز گفت سینه ۷ام خیلی حساس شدن و درد میکنن رفته بود ازمایش بتا داده بود باردار بود الانم ۹ هفته هست بنظرم فردا برو تیتر بتا مجدد بده 

عزیزم اخه دوست منم ۲۷ روز پریودش عقب افتاد  و تست و بتا منفی بود دکتر دوفامد و دارو داد ...

اها . اخه من شنبه هم بی بی چک دادم ک منفی بود. برا همون خودم شکم نمیره حرف دکتره ک باردار باشم ولی باز ادم نمیدونه قسمت چیه ک پیگیرم .