2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تعریف میکنی؟

عزیزم بگم کسی باور نمیکنه اما میگم قسم میخورم ک دروغ نمیگم من بدحجاب بودم و تازه چادری شده بودم یمدت حتی اهنگم گوش نمیکردم برای اولین بار با دوستام رفتم گلزار سهدا اونموقع مجرد بودم اسم شهید عطری رو از بابام شنیده بودم به دوستام گفتم بریم سرمزار شهید عطری میگن بوی عطر میده رفتم شلوغ بود جلو نرفتم همینجوری حاجت تند تند خواستم بعد اروم به دوستم گفتم بوی عطر نمیده ک الکی میگن فک کنم یهو یه اقایی با موی سفید شلوار خاکی لباس سفید حدود۵۰ساله منو دوستاموصدا زد رفتیم پیشش گف روصندلی بشینید عزیرم بری گلزار روبه رو اون مزارا میبینی دوتا صندلی کنار همه سمت چپ ایشون بود سمت راست ما بعد گفتن میخوام یه داستان براتون تعریف کنم ک تاحالا نشنیدین این داستانشون بود(یه روز یه اقایی میره گلزار میگ خدایا من به اینک شهدات زندن اعتقاد ندارم یکاری کن اعتقاد پیدا کنم یدفه یه اقایی اومد بهش گف کدوم مزار میری گف اقای پلارک گف بیا من بلدم ادرسشو بعد بردش سر مزارو باهاش خدافظی کرد بعد ک اون اقا رفت اونی ک بی اعتقاد بود سنگ مزارو دیدو دید عکس شهید عینه همون اقاییه ک الان کنارش بود فقط این اقا سن الانش سن بالاترش بود)بعد این داستان به من گف این اقا بپی عطرش زیاد بود بعد شناخته شدنش باید بری نزدیکتر تا متوجه بشی درصورتی ک من به دوستم اروم گفتم بوی عطرش کمه و اصلا جای دیگ گفتم بعد دوستم داش ازمون فیلم میگرف بهش گف فیلم نگیر راضی نباشم گوشیت میسوزه ها اونم گف از دوستم گرفتم بعد اون اقا گف برگردید درست حاجت بخواید مارفتیم حاجت خواستیم برگشتیم مرده نبود عکسم نگا نکردیم هفته بعد عکسشو سرچ کردیم دیدیم خود شهید پلارک عینه یه اقای ۵۰ساله بود اونی ک دیدیم من حتی با خواهر شیری این شهید صحبت کردم و گفتن این چهره ک دیدیدو فقط این لباساشو مادیدیم و هیچکس ندیده خانوم من بعد این داستان ازش خاجت گرفتم این شهید زندست گروه براش دارم تو تلگرام خانومای این گروه خواب شهیدو دیدن و میدونن ک ازش حاجت میگیرن 

خدایا عاشقتم😍
تعریف میکنی؟

اینم بگم فیلمی ک دوستم گرف خیلی عجیب بدون اینک ببینیم از گوشیش پاک شد دوستم میگ دستم خوردو پاک شد اون جا ۵نفر دیگم بودن فقط من نبودم هیچکدومم قبلش ندیده بودیمش عکسشو

خدایا عاشقتم😍
عزیزم بگم کسی باور نمیکنه اما میگم قسم میخورم ک دروغ نمیگم من بدحجاب بودم و تازه چادری شده بودم یمدت ...

چقددددددد جاااااالب

شدم اون ادمی که اگه یه روزم نباشم همه میگن اگه مرد راحت شد 🥀
بهش توسل کن حس کردم حاجت میگیری ازش چون من این داستان و واسه همه نمیگم ولی حسم گف ک بگم

ان شاالله من ی زمانی خیلی میرفتم سر مزارشون 

دعا کن واسمم ❤️❤️❤️

بهش توسل کن حس کردم حاجت میگیری ازش چون من این داستان و واسه همه نمیگم ولی حسم گف ک بگم

درخاست دوستی دادم خاستی ق کن

عزیزم بگم کسی باور نمیکنه اما میگم قسم میخورم ک دروغ نمیگم من بدحجاب بودم و تازه چادری شده بودم یمدت ...

سلام عزیزم میشه لطفا منو ببری گروهتون😭

خدایا همه چیو به تو سپردم مطمئنم که نی نیمو برمیگردونی🌈🤍🦋