2777
2789
عنوان

لکه بینی

990 بازدید | 29 پست

سلام خانما وقتتون بخیر .

من این ماه خونریزیم زیادم ۲ روز بود بقیه روز لکه بینی داشتم و الان ۹روزه لکه میشم چیکار کنم؟ کسی تجربه داره؟ چیکار کنم زودتر تموم بشه این لکه بینی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فیبروم میگن خونریزی شدید داره که

من از اردیبهشت لکه بینی و درد زیر شکم و درد لگنم شروع شد توی سونوی واژینال مشخص شد فیبروم دهانه رحم دارم .از تیر ماه رژیم غذایی گرفتم که بزرگتر نشه تا اواسط مهر دردام از بین رفته بود اما دوباره دردام شروع شده ضمن اینکه من از 24 مهر لکه بینیم شروع شد پنج روز ادامه داشت که پریود شدم خون ریزی شدید داشتم به مدت سه روز اما از دوم مهر دوباره لکه بینی دارم 😞

لعنت به فیبروم و کیست

خب چرا عملش نمیکنی

از عمل میترسم، یه چند ماه با رژیم غذایی و دارو گیاهی میخواستم از بین ببرمش که نشد ،دوشنبه نوبت دکتر دارم خودمم خسته شدم این ماه که پریود شدم خیلی خون ریزی داشتم هر یک ساعت نوار بهداشتی عوض میکردم اصلا سابقه این حجم از خون ریزی رو نداشتم 

حالم خیلی  بده، شوهرم شهریور گفت برو عمل کن اما گفتم فعلا درد ندارم اما دو هفته است دوباره دردام شروع شده 

از عمل میترسم، یه چند ماه با رژیم غذایی و دارو گیاهی میخواستم از بین ببرمش که نشد ،دوشنبه نوبت دکتر ...

عملش کن گلم اصلا ترسی نداره مادرشوهرمم داشت میگفت یکهو پنج ماه خونریزی شدید کردم رفت دکتر فیبرومشو دراورد