2777
2789
عنوان

کسی هست همین مشکلو داشته باشه

906 بازدید | 10 پست
بچه ها پسر من الان هم که 14 ماهش تموم شده غذای غیر میکس نمیخوره حتی یه دونه برنج نرم هم که میذارم دهنش عق میزنه از نوزادی امتحان کردم نخورده تو رو خدا بگید چی کار کنم هر کی می رسه بهم میگه مگه میشه؟ حتما بهش ندادی؟ به زور بده میخوره گشنش بذار میخوره
حدیث جون بچه خواهر منم درس مثل پسر من بود هروز سرغذا بالا میاورد همه چی باید له میشد و مجبور میشدیم یه قاشق غذا بدیم یه قاشق آب تا آقا بالا نیاره تا نزدیک 2سالگی اینجوری بود بعد یواش یواش بهتر شد. انگار یکه بلد نبود بجوئه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

7 تا آذین جون دندون آسیاش هم در اومده
هر چی میذارم دهنش اگه میکس نشده باشه خیلی بخواد بهم لطف کنه قورت میده اصلا نگه نمیداره که بجوه دارم روانی میشم به خدا یه جا میریم میگن بچه انقدری دیگه باید بشینه سر سفره غذا بخوره
حدیث جون کاری به حرف مردم نداشته باش...اگه بخوای به حرف مردم گوش بدی که دیگه واویلاست....پسر منم تازه 1-2 ماهه غذای سفت میخوره...از دکترشم که پرسیدم گفت زمان مشخصی نداره...هر وقت خود بچه تمایل نشون داد...
آغاز هر کار مهمترین قسمت آن است . افلاطون
وااای حدیث جون منم دقیقا مشکل شمارو دارم.میخواستم تاپیک بزارم و از مامانا راهنمایی بخوام.هستی منم 14ماهشه و غذای غیر میکس اصلاااا نمیخوره و میبخشی بالا میاره.تورو خدا اگه کسی راهی بلده بگه
حسرتش به دلم مونده،

که یکبار نمازی قسمتم بشه ،

بدون یادی از دنیا ؛ پر از یاد خدا !

دلم به دو رکعتش هم راضیست ...
حدیث جون هستی من شهریوریه.اتفاقا سه شنبه که برای چگاب قد و وزن بردمش دکتر دکی گفت حتما سعی کن به غذای جامد عادتش بدی.هرچی گفتم آخه بالا میاره گفت باید بدی حتی کم.کم کم بده دفعاتشو زیاد کن .اتفاقا گفت نون سوخاری رو توی شیر ریز ریز کن بهش بده ولی باور کن نمی خوره.دیروز به توصیه مامانم براش دمی استنبولی شل درست کردم مامانم گفت اکثر بچه ها با ماست دوست دارن.ولی اولین قاشق...دیدیم دارا بالا میاره پشیمون شدم.همون سوپ میکس شدشو دادم.منم خیلی نگرانم حدیث جون
تو رو خدا اگه مامانی راهی بلده بگه از کجا و چجوری شروع کنم
راستی هستی من کمی حرف میزنه نه زیاد
حسرتش به دلم مونده،

که یکبار نمازی قسمتم بشه ،

بدون یادی از دنیا ؛ پر از یاد خدا !

دلم به دو رکعتش هم راضیست ...
مامانای گل دختر من 15 ماهشه الان یک ماهی میشه که کاملا غذاش رو سفت می خوره نباید از اول یه دفعه غذا رو تغییر حالت بدید . من در طول یکماه ( از 14 ماهگی تا الان ) عادتش دادم باید صبر داشته باشید.
مثلا اوایل وعده ناهارش رو همونطور میکس میدادم اما وعده شب رو سفت. اونم نه چیزای خیلی سفت مثلا زرده تخم مرغ رو کوچولو می کردم با تکه های پنیر خامه ای نرم. بعد ماکارونی که خوب پخته و نرم شده رو تکه های کوچیک میکردم .
میوه های نرم هم خیلی خوبه برای شروع یا بیسکویت مادر که یه کمی نرم شده باشه . اما به اندازه اش توجه کنید شاید بزرگتر از اندازه گلوشون لقمه میدید که حالت تهوع میگیرن .
بعد کم کم وعده ناهار رو هم غیر میکس بدید برای شروع هم سبزی پلو ( کته خیلی نرم ) با تکه های کوچیک ماهیچه یا ماهی خیلی خوبه.
دختر منم فقط 6 دندون جلو رو داره . اما یاد میگیرن که با لثه هاشون بجوند.
سلام پسرمنم نزدیک 15 ماهه هنوز سوپ میکس شده میدم. دکترش میگه اشکال نداره فرم گلوشه ولی بیسکوییت سیب زمینی این جور چیزا بده. اما یا تف میکنه یا بالا میاره.
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم و تو چون خود نداری.