2777
2789
عنوان

شيرخشك آپتاميل پپتي جونيور

142 بازدید | 11 پست

سلام دوستان من چندروزه اومدم قم پسرم حساسيت به پروتيين گاوي داره دكتر براش آپتاميل پپتي جونيور نوشته دوماه ميدم ميخوره الان تو قم پيدا نميشه ميتونم بجاش شيرخشك ديگه اي بدم ؟

يا دوستان كه قم هستن ميدونن اين شيرخشك از كجا ميتونم تهيه كنم لطفا كمكم كنيد 🙏

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاهر زادم اینو میخوره اصن پیدا نمیشه بزورررر نه نمیشه صورتش جوش میزنه بعد تا یکی‌دوروز اوکیه بعد میف ...

نميدونم چيكار كنم خيلي داروخانه رفتم گفتن نداريم 😔

پس‌همون جنیور‌‌بده ، شیرخشک بز هم میتونی بدی ولی گرونه. من به دخترم جنیور‌میدادم ، شماره مو داده بو ...

آپتاميل جونيور بايد بگم؟

ابجیم یندر بپد از تهران براش فرستادیم

من تهران زندگي ميكنم خيلي راحت تهيه ميكنم ولي يهويي براي كار مهمي اومدم قم از ديشب ميگردم ولي پيدا نميكنم 

امروز رفت تو هفت ماه 

سلام عزیزم ببخشید یه سوال شما بچه تون پپتی جونیور مبخوره عذرخواهی میکنم رنگ مدفوع ش چه رنگیه

من پسرم پپتی جونیور میخوره رنگ مدفوع ش همیشه سبزه تیره هست دکتر میگه بخاطر سو جذی این رنگیه